BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,83
ALTIN 2.434,86
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray ve Fener Avrupa'da rakip oldu

FIBA Bayanlar Avrupa Ligi'nde 2. tur (Son 16) mücadelesinde birbirlerine rakip oldular.

Abone ol
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın bayan basketbol takımları, FIBA Bayanlar Avrupa Ligi'nde 2. tur (Son 16) mücadelesinde birbirlerine rakip oldular.
 
Avrupa Ligi'nde yer aldığı (B) Grubu'nu 10'da 10 yaparak 1. sırada tamamlayan ve tüm gruplar içinde en iyi birinci olarak bir üst tura çıkan Fenerbahçe, (C) Grubu'nu 4. sırada tamamlayarak son 16'ya kalan Galatasaray Medical Park ile eşleşti.

Ezeli rakiplerin bayan takımları bu eşleşmeyle Türkiye'de mücadele ettikleri kulvarlardaki derbi heyecanını Avrupa arenasına taşıyacak.

Galatasaray Medical Park ve Fenerbahçe serisinin maç programı ise şu şekilde oluştu:

01.02.2011 Fenerbahçe - Galatasaray Medical Park (Caferağa Spor Salonu)
04.02.2011 Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe (Abdi İpekçi Spor Salonu)
09.02.2011 Fenerbahçe - Galatasaray Medical Park (Caferağa Spor Salonu) (gerekirse)
Üç maç üzerinden oynanacak ve iki galibiyete ulaşan takımın çeyrek final vizesi alacağı serideki ilk karşılaşma, 1 Şubat Salı akşamı Caferağa Spor Salonu'nda gerçekleşecek. 
Serideki ikinci maç, 4 Şubat Cuma günü Galatasaray Medical Park'ın ev sahipliğinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. İlk iki maçın ardından iki galibiyete ulaşan takım, üçüncü maça gerek kalmadan üst tura çıkacak. İki maç sonunda iki galibiyete ulaşan takım olmazsa, eşleşmenin karar maçı, 9 Şubat Çarşamba akşamı Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak. Ve mücadeleden galip ayrılan takım, Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselecek.