BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,12
ALTIN 2.507,41
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray taraftarına kötü haber

Galatasaray, bir gazetede çıkan "Polat'ın Seçim Hediyesi Ronaldinho" başlıklı haberin gerçekleri yansıtmadığını açıkladı.

Abone ol

Galatasaray, bir gazetede çıkan "Polat'ın Seçim Hediyesi Ronaldinho" başlıklı haberin gerçekleri yansıtmadığını açıkladı.

Sarı - kırmızıların resmi sitesinde yayınlanan mesajda bu habere itibar gösterilmemesi belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Söz konusu yazıda asılsız bir takım varsayımlardan yola çıkılarak, bir transfer senaryosu yazılmıştır. Haberde adı geçen futbolcuyla ilgili kulübümüzün hiçbir tasarrufu bulunmamaktadır.

Futbol takımımız gerek oynadığı futbol, gerekse ligdeki konumuyla spor kamuoyunda taraflı tarafsız her kesimin övgüsünü alırken bu tip hayal ürünü senaryoların amacının ne olduğu açık ve nettir.

Asılsız takas iddiaları ile Galatasaray'ın dünya futboluna mal olmuş yıldızlarını yıpratmaya ve de transfer politikamızı zedelemeye yönelik çabaların bu dönemde gündeme getirilmesi manidardır.

Camiamızın birlik ve beraberliğini; Galatasaray'ın hedefe yürüyüşünü bozmaya yönelik bu tarz maksatlı haberlerle kimsenin takımımızı yolundan saptıramayacağının bilinmesini isteriz."