BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Sivasspor maçının kadrosu

Galatasaray sahasında Sivasspor'u konuk edecek, Mancini'den sürpriz 11!, Galatasaray Sivasspor maçının kadrosu, Galatasaray Sivasspor maçı canlı

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, sahasında Sivasspor'u konuk edecek.

Türk Telekom Arena'da oynanacak olan mücadeleyi hakem Halis Özkayha yönetecek. Onun yardımcılıklarını ise Ali Sagyın Ögel ve Mehmet Metin yapacak. Maçın 4. hakemi ise Serkan Gençlerler. 
 
MAÇIN CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYIN 

Saat 19:00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen yayınlanacak olan karşılaşmayı dilerseniz İnternetspor.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla da an be an takip edebilirsiniz.

MANCİNİ SÜRPRİZ YAPTI 
 
Galatasaray'da Teknik Direktörü Roberto Mancini, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor ile oynanacak mücadelede bir sürprize imza attı. İtalyan teknik adam, sahaya sürdüğü 11'de Fildişili yıldız Didier Drogba'ya yer vermedi.

Bu sezon sarı-kırmızılıların oynadığı tüm mücadelelerde sahaya çıkan kadroda bulunan 35 yaşındaki süperstar, böylece bir ilki yaşamış oldu. Fildişili oyuncu, mücadelede yedek kulübesinde yer alacak.

Hafta arasında Senegal ile Dünya Kupası Afrika Elemeleri Play-off'u oynayan Fildişi'nde forma giyen Drogba, bu sezon 16 karşılaşmada oynadı ve 9 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi.
 
GALATASARAY
Eray
Eboue
Chedjou
Gökhan
Dany
Aydın
Selçuk
Melo
Riera
Burak
Umut 
 
SİVASSPOR
Korcan Çelikay
Cicinho
Costa
Ümit Kurt
Aatif
Adem Koçak
Aydın Karabulut
Eren Aydın
Burhan Eşer
Kadir Bekmezci
Djebbour