BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray rakiplerine fena çalım attı

Kâbuslarla dolu bir sezonu geride bırakan Galatasaray, yeni sezon öncesinde transfer harekatına hızlı başladı

Abone ol

Kâbuslarla dolu bir sezonu geride bırakan Galatasaray, yeni sezon öncesinde transfer harekatına hızlı başladı ve listesindeki yerli yıldızlar için şampiyonluk yolundaki ezeli rakipleri Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzon'a adeta savaş açtı.

Teknik direktör Fatih Terim'in göreve başlamasıyla yeniden yerli yıldızları bünyesine kazandırmak isteyen Cimbom, F.Bahçe'nin de peşinden koştuğu Trabzonlu Selçuk İnan'ı renklerine bağlamak için uğraşıyor.

ARDA NE ALIYORSA O

Ünal Aysal yönetimi, Trabzon'da kaçırılan şampiyonluğun ardından yollarını ayırmaya hazırlanan Selçuk İnan'a yıllık 2.5 milyon Euro ücret önererek, Arda Turan'ın aldığı senelik tavan ücretin aynısını teklif etti.

ERSAN GÜLÜM HAREKATI

Selçuk'u transfer ederek hem bu oyuncunun taliplisi olan F.Bahçe'ye hem de Trabzon'a, çalım atmak isteyen Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, stoper arayışlarındaki son durağı ise Adanaspor oldu.

Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Ersan Gülüm'ü, Fatih Terim'in de onayını alarak listesine dahil eden Aysal yönetimi, genç futbolcu için istenen 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli üzerinden Adanaspor Kulübü ile pazarlıklarına el altından başladığı ortaya çıktı. Teknik direktör Terim'in, Ersan'ın transfer edilmesi halinde savunmayı daha da güçlü hale getirmeyi planladığı ifade edildi.