BIST 8.985
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,68
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Lazio maçı internetten şifresiz kanallar

Galatasaray Lazio maçı Tivibu Spor, İdman TV ve AZ TV dışında internetten şifresiz izlenebilir. Lazio maçını internetten veren kanalların listesi.

Abone ol

Galatasaray Lazio maçı bu akşam saat 22.00 spor izleyicisini Tivibu Spor ekranlarına kilitleyecek. Tivibu abonesi olmayanlar Lazio maçını İdman TV gibi yabancı kanallar üzerinden uydu yada internetten şifresiz izleyebilecek.

Tivibu Spor abonesi olmayanlar Galatasaray Lazio maçını uydu üzerindeki kanallarda frekans ayarı yaparak izleyebiliyor. Galatasaray Lazio maçının internetten şifresiz izlenebileceği kanallar arasında idman TV ve AZ tv'nin internet yayınları da bulunuyor.

İdman tv internet şifresiz yayını için aşağıdaki linki kullanarak Galatasaray Lazio maçını canlı izleyebilirsiniz.

http://www.idmantv.az/canli/idman-canli-yayim.htm

İşe Galatasaray Lazio maçı internetten şifresiz izleyebileceğiniz kanallar;

Arena Sport 3
5 Plus
Bein Sports
BHT 1
Sky Calcio 1
Dolce Sport
Digi Sport 2
Matçh Arena
Ote Sport
Idman TV
AZ TV
RTRS TV
RTL 7
Sport TV1
Play sport

İDMAN TV FREKANSI

Uydu: AzerSpace
Frekans: 11169 H 20400
Biss: 345 345 00 345 345 00

AZ TV UYDU FREKANSI

Uydu: Azerspace-1
Frekans: 11169
Sembol: 20400
Fec: 5/6
Polarizasyon: H- Yatay

UYDU ÜZERİNDEN FREKANS NASIL AYARLANIR?

Galatasaray Lazio maçını AZ TV ya da SykSport gibi şifresiz kanallar üzerinden izleyebilmek için uydu frekanslarını girmeniz gerekiyor. Peki uydu ayarlaması ve frekans değişikliğini nasıl yapacaksınız. İşte adım adım uydu frekansı ayarlama;

Birinci adım: Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın. Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

İkinci adım : Açılan ekranda yukarıda verdiğimiz frekans bilgilerinin girişini yaparak AZ TV veya SKy Sport 5 kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.