BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Lazio maçı şifresiz izleme frekansı kanallar

Galatasaray Lazio maçı şifresiz kanallar listesinde İdman TV ve AZ TV yer alıyor. Tivibu spor maçı şifresiz vermiyor. Haliyle idman ve Az tv frekansı ayarlarını yapıp Galatasaray Lazio maçını canlı izyebilirsiniz.

Abone ol

Galatasaray Lazio maçını şifresiz ve canlı izlemek isteyenler için tivibu spor dışında AZ TV ile İdman TV gibi seçenekler bulunuyor. SKY sport ile Arena Sport kanalları da Galatasaray Lazio maçını şifresiz olarak veriyor. Bu kanalların frekanslarını ayarlayıp uydu üzerinden izleyebileceğiniz gibi internetten de şifresiz izleyebilirsiniz.

Galatasaray Lazio maçı saat 22.05'de başlayacak. Galatasaray Lazio maçını Tivibu Spor kanalı yayınlayacak. Ancak Tivibu Spor şifreli olduğu için maçı ancak yabancı kanallardan şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

GALATASARAY LAZİO MAÇI ŞİFRESİZ KANALLARI

Galatasaray Lazio maçını İdman ve AZ TV başta olmak üzere bir çok kanaldan şifresiz izleyebilirsiniz.

Bunun için idman ya da Az tv kanallarının frekans ayarlarını yapmanız gerekiyor.

Galatasaray - Lazio maçını şifresiz veren kanalların listesi de şöyle;

İDMAN TV FREKANSLARI

Uydu: AzerSpace
Frekans: 11169 H 20400
Biss: 345 345 00 345 345 00

AZ TV FREKANSLARI

Uydu: Azerspace-1
Frekans: 11169
Sembol: 20400
Fec: 5/6
Polarizasyon: H- Yatay

SKY SPORT 5 FREKANSI

Uydu Adı: Astra 1M
Frekansı:12.304
Sembol:27500
Fec :9/10
Polarizasyon: (V) Dikey

UYDU ÜZERİNDEN FREKANS NASIL AYARLANIR?

Lazio maçını AZ TV ya da SykSport gibi şifresiz kanallar üzerinden izleyebilmek için uydu frekanslarını girmeniz gerekiyor. Peki uydu ayarlaması ve frekans değişikliğini nasıl yapacaksınız.

Birinci adım: Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın. Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

İkinci adım : Açılan ekranda yukarıda verdiğimiz frekans bilgilerinin girişini yaparak AZ TV veya SKy Sport 5 kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

GALATASARAY LAZİO MAÇI BİLGİLERİ

MAÇ: Galatasaray Lazio

SAAT: 22.05

STAT: Türk Telekom Arena Stadı

HAKEMLER: Michael Oliver, Stuart Burt, Gary Beswick

Türk Telekom Arena'da 22.05'te başlayacak Galatasaray-Lazio

GALATASARAL LAZİO MAÇI RÖVANŞI NE ZAMAN?

Lazio-Galatasaray rövanş karşılaşması ise 25 Şubat Perşembe akşamı 20'de Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Bu mücadeyi futbolseverler TRT 1'den canlı izleyebilecek.

GALATASARAY İTALYAN TAKIMLARI İLE MAÇLARI

Galatasaray, İtalyan takımlarıyla Avrupa Kupaları'nda daha önce 22 kez karşılaştı. Bu maçların 7'sinden galibiyetle ayrılan sarı kırmızılılar, 7'sinden de mağlup ayrıldı. Galatasaray, İtalyan ekipleriyle 8 kez de berabere kaldı.

GALATASARAY'IN KARNESİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon hayal kırıklığı yarattı. C Grubu'nda Atletico Madrid, Benfica ve Astana ile eşleşen temsilcimiz, "Devler Ligi"nde üst tura çıkamadı. Temsilcimiz, oynadığı maçlarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 5 puan ile grupta Astana'nın önünde 3. sıraya tutunan Galatasaray, Avrupa'da yoluna "Kupa 2"de devam etme hakkı kazandı.

LAZİO'NUN DURUMU NE?

UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nu Saint-Etienne, Dnipro ve Rosenborg'un önünde birinci sırada tamamlayan Lazio, ise namağlup olarak son 32 turuna kaldı. İtalyan ekibi, G Grubu'nda 4 galibiyet, 2 beraberlik alıp 14 puan topladı.