BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.420,19
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray kazanmayı istemedi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, İBB mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor deplasmanına konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam oyunun genelinde iyi oynamadıklarını belirterek rakibin galibiyeti daha fazla istediğini söyledi. Terim yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Baktığımız zaman bizim ilk 20 dakikalık bir oyunumuz var. Onlar bizden daha çok galip gelmeyi istedi. Daha çok hakettiler. Bizden daha iyi oynadılar. Rakibimizi tebrik ediyoruz.

Planlarınızda olmayan sakatlıklar işlerinizi bozuyor. Bunlar mağlubiyetlerin nedenleri değildir tabiki ama . Real Madrid maçından sonra gösterdiğimiz ivme iyiydi. İlk 20 dakikadaki Galatasaray asıl ulaşmak istediğimiz yer diyebiliriz. Genel olarak ben daha iyi bir oyun ortaya konmasını bekliyordum."

Terim yeni transferlerin performansına da değinerek: "Çağlar'ın birdenbire ortaya çıkan sorunu bizi değişikliğe zorladı. Sercan ve Engin'in de daha çok yolları var. Takıma faydalı olmak için daha çok çalışmalılar. Açıkçası bu kadar hatalı oynadığımız bölümleri beklemiyordum. Ümit ederim ki Samsun maçına kadar bu eksiklerimizi kapatıp normale döneriz." diyerek sözlerini noktaladı.