BIST 10.205
DOLAR 32,34
EURO 34,88
ALTIN 2.372,80
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Kayseri Erciyesspor maç sonucu, golleri ve geniş özeti 28 Aralık

Galatasaray ligin son sırasında bulunan Kayseri Erciyesspor'u ilk yarıdaki etkili oyunuyla yendi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor'la karşılaşan Galatasaray rahat bir galibiyet aldı.

ASLAN MAÇA GOLLE BAŞLADI

Maça çok hızlı bir giriş yapan sarı-kırmızılılar, henüz 2. dakikada Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ile 1-0 öne geçti. Melo'nun ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Sneijder, düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi.

Bulduğu erken golün moraliyle ataklarını sıklaştıran Galatasaray, dakikalar 12'yi gösterdiğinde Burak Yılmaz'ın kafa golüyle durumu 2-0 yaptı.

2-0'ın ardından daha da rahatlayan Cimbom, 33. dakikada Felipe Melo ile farkı 3'e çıkardı. Kaleci Jorgacevic'in büyük hatasını iyi değerlendiren Melo aşırtma bir vuruşla Süper Lig'deki ilk golünü atmış oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 3-0 sona erdi.

G.SARAY DEVREYİ GALİBİYETLE KAPATTI

İkinci yarıya daha etkili başlayan ev sahibi Kayseri Erciyesspor'du. Üst üste ataklar gerçekleştiren Erciyesspor 54. dakikada Yasin Öztekin ile farkı 2'ye indirdi.

Kalan dakikalarda her iki takım da girdiği net pozisyonlardan yararlanamayınca Galatasaray ligin ilk yarısının son maçında rakibini 3-1 mağlup etti. 

Kayseri Erciyesspor: 1 - Galatasaray: 3 

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Tolga Özkalfa, Nihat Mızrak, Asım Yusuf Öz

Kayseri Erciyesspor: Bojan, Cem Can, Fazlı Kocabaş, Mangane, Ekrem Ekşioğlu, Murat Akın, Traore, İbricic, Yasin Öztekin, Mandjeck, Vleminckx, 

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Balta, Melo, Selçuk İnan, Sneijder, Bruma, Drogba, Burak Yılmaz

Goller: Dk. 2 Sneijder, Dk. 13 Burak Yılmaz, Dk. 34 Melo (Galatasaray), Dk. 54 Yasin (Erciyesspor)

 SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN