BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Erdoğan'dan Gencebay'a plaket

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Manisa Turgutlu'da düzenlenen ve aralarında müzik yapımcısı Polat Yağcı'nın babası adına yaptırdığı ilkokulun da bulunduğu toplu açılışa katıldı.

Abone ol

Törene katılanlar arasında Orhan Gencebay , Sevim Emre ve Zerrin Özer de katıldı.

Açılış töreninin yapıldığı Orhan Polat Yağcı İlkokulu'nun yapımında Polat Yağcı'nın emeğinin geçtiğini ifade eden Başbakan Erdoğan, okulun hizmete girişinde bir arada bulunan, başta Orhan Gencebay olmak üzere sanatçılara ve herkese teşekkür etti.

Başbakan Erdoğan'ın Turgutlu ilçesindeki toplu açılış töreni öncesinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Orhan Polat Yağcı İlkokulu'nun bahçesinde gerçekleştirilen törene çok sayıda vatandaş katıldı.

Turgutlu Stadı bahçesine helikopterle inen Başbakan Erdoğan, otobüsle buradan tören alanına geçti. Erdoğan'a yol boyunca yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu.

Törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katıldı.

Konuşması sırasında Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor'un kaşkolu takılan Erdoğan, Yunus Emre Rekreasyon Alanı, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi, Orhan Polat Yağcı ilkokulu, Dalbahçe İlkokulu, Hasan Üzmez Ortaokulu, İnci Üzmez Teknik Lisesi ve Spor Salonu, Rotary İlkokulu Spor Salonu, Karaçalı Deresi Taşkın ve Rusubat Kontrolü Projesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 282 konut ve sosyal tesis projesi (temel atma) ve özel sektör kuruluşlarının yaptığı tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

Başbakan Erdoğan, tesislerin yapımına yapımına katkı sağlayan hayırseverlere ve Orhan Polat Yağcı İlkokulu'nun inşasına katkısından dolayı sanatçı Orhan Gencebay'a plaket verdi.

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, bakanlar ve protokol üyeleri, Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu, Zerrin Özer, Mustafa Sandal, Kutsi, Hande Yener, Ali Şan, Ece Erken'in de aralarında bulunduğu sanatçılarla tesislerin açılış kurdelesini kesti.