BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,47
HABER /  SPOR

Galatasaray hocasını buldu

Bülent Korkmaz'dan umduğunu bulamayan sarı kırmızılı yönetim, yeni hocasıyla çoktan anlaştı.

Abone ol

Alman teknik adam Bernd Schuster'in Galatasaray'la anlaştığı haberleri bu kez Fransız medyasında yer aldı.

Real Madrid'in eski hocası, L'Equipe gazeteine yaptığı açıklamada, "G.Saray'la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşmaya vardık. Takımı şampiyon yaparsam sözleşmem devam edecek ve bunun için ekstra para alacağım" şeklinde konuştu.

Alman hoca, bir gün önce de İspanyol gazetelerine benzer açıklamalarda bulunmuştu. Fransa'nın önde gelen spor gazetesine yapılan bu değerlendirme, söylentilerin çok ciddi olduğu anlamına da geliyor.

CANAYDIN İMZA KAMPANYASINA KATILMIYOR

Yönetimin genel kurula zorlanması için imza kampanyası düzenleyen bazı Galatasaray Lisesi mezunlarını eski başkan Özhan Canaydın'ın örgütlediği şeklindeki haberlere tepki var. Böyle bir şeyin Galatasaray tarihinde olmadığını söyleyen Canaydın, "İmza atılmaması için herkesle tek tek konuşuyorum. Böyle bir şeye izin vermeyiz. Eğer ortada yanlış bir şey varsa bunun hesabını soracak yer mali genel kuruldur" diye konuştu.

Ancak Galatasaray yönetimi, bu konuda herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor. Başkan Adnan Polat ise her fırsatta Bülent Korkmaz'la yola devam edeceklerini söylüyor.