BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Chelsea maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Galatasaray'ın Chelsea maçı ne zaman, Galatasaray Chelsea maçı kadrosu, Galatasaray Chelsea maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Abone ol

Şampiyonlar Ligi heyecanı sizlerle. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman? Galatasaray Chelsea maçı saat kaçta? Galatasaray Chelsea maçı hangi kanalda? Galatasaray Chelsea maçı Tüm Ayrıntılar..
 
Galatasaray şampiyonlar ligi'nde ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Chelsea ile deplasmanda karşılaşacak. Galatasaray Chelsea maçı 18 Mart salı günü saat 21.45'te Star TV ekranlarında olacak. Galatasaray Chelsea maçı ayrıca İnternetspor.com'dan canlı anlatım ile sizlere ulaştırılacak...  

Galatasaray Chelsea maçı bilet krizi!

Galatasaray Chelsea maçı biletlerinde kriz. Deplasmandaki Chelsea Galatasaray maçı için vize ve otel rezervasyonlarını yapan birçok Galatasaray taraftarı, Chelsea deplasmanına bilet bulmakta güçlük çekiyor. 2500 adet biletin nereye gittiği merak ediliyor.

Sosyal medya hesaplarından dünden itibaren bazı taraftarların Chelsea maçı biletlerinin fotoğraflarını paylaşması sonrasında bilet bulamayan birçok taraftar tepkili. Sosyal paylaşım sitesi twitter'da konuyla ilgili bir çok mesaj atıldığı biliniyor.

stamford-bridge.jpeg