BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.307,17
HABER /  SEÇİM

Arınç'tan Gökçek'i kızdıracak sözler

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek'i kızdıracak bir yorumda bulundu.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa’da yeniden aday olan Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Recep Altepe’nin proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Melih Gökçek'i kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Arınç, "Dileriz başkanımız Recep Altepe’nin de ömrü, Melih Gökçek’in belediye başkanlığı kadar uzun olur. Maşallah rekor onda. Tabii o şanslı. İki dönemini AK Parti’den önce yaptığı için onu saymadık. Şimdi üçüncü dönemini, esasında beşinci dönemini yapmaya başlıyor. Ama o kadar da fazla" dedi.

Arınç, seçim bölgesi Bursa’daki incelemelerini bugün de sürdürdü. Sabah, Merkez Yıldırım ilçe Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Edebali’nin, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje tanıtım toplantısına katılan Arınç, daha sonra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Altepe’nin, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki proje tanıtım toplantısına katıldı. Burada konuşma yapan Arınç, AK Partili belediyelerin önemli işlere imza attığını söyledi.

Önümüzdeki 15 gün içerisinde çalışmalarına bugünkü şartlarda devam etmeleri halinde Altepe’nin kendi rekorunu egale edeceğini söyleyen Arınç, "İnşallah bu seçimde başarılı olacak. İki defa seçilmiş olmak, büyük bir başarı. Bu Kadir Tobaş için de geçerli. O iki defa kazandı. Şimdi üçüncüye giriyor.

Dileriz Başkanımız Recep Altepe’nin de ömrü, Melih Gökçek’in belediye başkanlığı kadar uzun olur. Maşallah rekor onda. Tabii o şanslı. İki dönemini AK Parti’den önce yaptığı için onu saymadık. Şimdi üçüncü dönemini, esasında beşinci dönemini yapmaya başlıyor. Ama o kadar da fazla. Altepe üç dönem yaparsa, Allah kısmet ederse, ondan sonra bu işi devretmeli ki başka arkadaşlarımız da aynı hedef doğrultusunda gitmeli" dedi.