BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Antalyaspor'u yendi puanı kaç oldu?

Galatasaray Antalyaspor maçının skoru, Galatasaray Antalyaspor maçının sonucu, Galatasaray Antalyaspor maçının analizi, Galatasaray Antalyaspor maçı, Galatasaray Antalyaspor'u yendi puanı kaç oldu?

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasının açılış maçında Galatasaray ile Medical Park Antalyaspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşma 1-1'lik skorla berabere bitti.

Bu sonuçla Medical Park Antalyaspor, puanını 3'e yükseltirken, ligin ilk 4 haftasında 6 puan kaybeden Galatasaray ise 6 puana çıktı.

GALATASARAY'DA BÜYÜK REVİZYON
Galatasaray, Medical Park Antalyaspor maçına son oynadığı Eskişehirspor karşılaşmasına göre kadroda 4 değişiklikle çıktı. 

Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Terim, Uruguay Milli Takımı'ndan bugün dönen kaleci Fernando Muslera ile Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in yanı sıra, sakatlıkları bulunan Selçuk İnan ve Gökhan Zan'ı, Medical Park Antalyaspor maçının kadrosuna almadı. 

Terim'in, Hollanda Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Estonya ve Andorra ile yaptığı maçlarda forma giyen Sneijder ile Muslera'yı, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 17 Eylül Salı günü oynanacak zorlu Real Madrid maçı öncesi dinlendirdiği belirtildi.
Kalede Muslera'nın yerine genç Eray İşcan'a görev veren Terim, orta alanda da Sneijder'in yerine Nordin Amrabat'a forma giydirdi. 

A Milli Takım'da geçirdiği sakatlık nedeniyle kadroda bulunmayan Selçuk İnan'ın yokluğunda orta sahada Emre Çolak oynarken, Gökhan Zan'ın yerine savunmada ise Chedjou görev yaptı.
Sarı-kırmızılı takımda sakat futbolculardan Hamit Altıntop ile yabancı kontenjanı nedeniyle Albert Riera ve Dany Nounkeu da kadroya alınmadı. 
 
GALATASARAY HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN