BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Karabükspor maçının bilgileri

Trabzonspor Karabükspor maçı hangi kanalda?, Trabzonspor Karabükspor maçı saat kaçta?, Trabzonspor Karabükspor maçı hangi gün?, Trabzonspor Karabükspor maçı ne zaman?, Trabzonspor Karabükspor maçının canlı anlatımı

Abone ol

Spor Toto Süper Lig 4.haftada Trabzonspor, kendi sahasında Kardemir Karabükspor ile 13. randevusuna çıkıyor. Karşılaşma 14 Eylül tarihinde oynanacak.

TRABZONSPOR KARABÜKSPOR MAÇINI CANLI OLARAK BURADAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
 
Süper Lig'de oynadığı son maçta deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 3-0 yenilen Trabzonspor, 4. hafta müsabakasında yarın sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak. Milli arada eksiklerini girdermek için yoğun bir çalışma geçiren bordo-mavililer, Karabük maçı öncesi galibiyet için kenetlendi.
 
Avrupa'daki başarı sonuçlara rağmen ligde istikrarsız bir grafik çizen Trabzonspor, Süper Lig'de oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak hayal kırıklığı yaşattı. Özellikle Akhisar deplasmanında alınan faklı mağlubiyet camiayı üzdü. Bu farklı yenilgi yüzünden teknik heyet, yapılamayan forvet transferi nedeniyle de yönetim eleştirilerin odağına oturdu. Ekonomik ve yönetim içindeki bazı sorunlarla da boğuşan Karadeniz kulübü, Kardemir Karabük maçını kazanarak biraz olsun moral bulmak istiyor.
 
Ligde bu sezon oynadığı 3 maçta da mağlup olmayan rakibi ile zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Trabzonspor'da, sakat olan Giray Kaçar dışında eksik bulunmuyor. Özellikle savunma hattında sıkıntı yaşayan bordo-mavili ekipte Giray'ın da sakatlanması teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ı sıkıntıya soktu.
 
Tecrübeli teknik adamın bu futbolcunun yokluğunda savunmada Mustafa Yumlu'ya görev vermesi bekleniyor. Daha önceki ilk 11'lerinden çok fazla bir değişikli yapması beklenmeyen Akçay'ın, Volkan Şen'in yerine de Yusuf Erdoğan'ı sahaya sürebileceği belirtiliyor. Akçay'ın, sakatlığı geçen Bosingnwa ve Janko ikilisinden birini de 18 alması bekleniyor.  
 
TRABZONSPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN