BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Galatasaray: 6 Fenerbahçe: 1

Derbi öncesi iki takımın minikleri kozlarını paylaştı. Mini Minikler Futbol Şenliği'nde Cimbom ezeli rakibine fark attı.

Abone ol Turkcell Süper Lig'de yarın yapılacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi her iki takımın minik takımları kozlarını paylaştı. Galatasaray maçı 6-1 kazandı.

Ülker firmasının organize ettiği ve Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Milli Takımlar Turkcell Tesisleri'nde 8-10 yaş grubu sporcuların katılımıyla yapılan Mini Minikler Futbol Şenliği'nde Galatasaray ile Fenerbahçe karşılaşırken, sahadan mutlu ayrılan taraf 6-1'lik skorla Galatasaray oldu. Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile başkan vekili Lutfi Arıboğan'ın da izlediği karşılaşmaya, basının da ilgisi büyük oldu.

İlk yarısını 3-0 önde tamamladığı mücadeleden Galatasaray 6-1 galip ayrılırken, maç sonrası her iki ekibin minik futbolcuları, yarınki derbi maçın fair-play içinde geçmesi dileklerinde bulundular.

Ayrıca, organizasyonda bugün yapılan diğer karşılaşmada ise Beşiktaş minik takımı, Kasımpaşa minik takımını 9-0 yenmeyi başardı.