BIST 10.277
DOLAR 32,32
EURO 34,85
ALTIN 2.389,06
HABER /  SPOR

Song bu kez dert etmedi

Her derbi öncesinde bir aksilik yaşayan Song'un bu kez gerçekten geçerli bir sebebi var ama Song vazgeçmedi...

Abone ol

Her derbi öncesi bir aksilik yaşayan ve genelde G.Saray’ın oynadığı zorlu maçlarda forma giymeyen Rigobert Song, bu kez gerçekten çok önemli bir sebebi olmasına rağmen F.Bahçe karşısında takımdaki yerini alacak. İki gün önce eşinin annesini kaybeden ve büyük bir moral bozukluğu yaşayan Kamerunlu yıldız, yönetimle görüşerek “Pazar günü ne olursa olsun oynayacağım. Daha sonra cenaze için Paris’e giderim. F.Bahçe maçı çok önemli. Eşimle de konuştum. O da durumu biliyor. Zaten sürekli olarak benim için ’Bahane buluyor’ diyorlar. Hem bu dedikodulara cevap vereceğim hem de şampiyonluğu F.Bahçe’nin elinden alacağım” dedi.

‘KALMAK İSTİYORUM’

G.SARAY yönetimi de bu durum karşısında Rigobert Song’a teşekkür ederek “Senden pazar günü çok şey bekliyoruz. F.Bahçe maçı sonrası seni Paris’e yollayacağız. Lütfen bir şeye ihtiyacın varsa söyle. Paris’te senin için tüm organizasyonları yapalım” teklifinde bulundu. Song’un, bu yaklaşım sonrası çok duygulandığı ve yöneticilere zafer sözü verdiği öğrenildi.

‘ŞARTLARI ZORLARIM’

SEZON sonu G.Saray ile olan sözleşmesi sona erecek olan Song yaptığı açıklamada da “Ben G.Saray’da kalmak istiyorum. İstanbul’da ailem ve ben mutlu günler geçiriyoruz. Artık taşınmak istemiyorum. Türkiye’de herşeyin en iyisi var. Ben kalmak için şartlarımı zorlayacağım. Umarım kulüp de benim gibi düşünüyordur. 4 yılda kendimi Türk gibi hissetmeye başladım. Yemekleri biliyorum, şehri ve G.Saray’ı çok seviyorum. Çocuklarım iyi okullara gidiyor. Karım mutlu. Ayrılmak istemiyorum” şeklinde konuştu.