BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gaffur çılgınlığı kuaförlere sıçradı

Bir bayan kuaförü dükkanında herkes Gaffur olur olsa neolur? İşte buna Ankara'dan bir örnek..

Abone ol

Sanatçı Peker Açıkalın'ın bir televizyon dizisinde canlandırdığı "Gafur" karakterinin yaptığı etki, hızla yayılmaya devam ediyor. Kurban Bayramı'nın ilk günü saç yaptırmak için kuaföre gelen müşteriler, büyük bir sürprizle karşılaştı.

Ankara'da SheRa Hair Design Studio adlı bir kuaför bir televizyon dizisinde milyonları peşinden koşturan Gaffur karakterinden etkilenerek, Gaffur pijamaları ve meşhur Çakkıdı dansıyla müşterilerini yeni yıla hazırladı. Gaffur karakteriyle bütünleşen çizgili pijamalardan giyen kuaför çalışanları, müşterilerini yeni yıla neşeli bir şekilde hazırladı.

Kenan Doğulu'nun seslendirdiği "Çakkıdı" şarkısının çalındığı kuaförde, çalışanlar Gaffur'un kendine has dansını yaparak, müşterilerini kahkaya boğdu.

MÜŞTERİLER DE GAFFUR OLDU
Gaffur'un Çakkıdı şarkısında yaptığı meşhur dansıyla saç yapan kuaför çalışanı İsa Doğan, müşterilerin bu uygulamaya çok şaşırdığını daha sonra kendilerini de müziğin ritmine bırakarak dans ettiklerini söyledi. 

Kuaföre geldiklerinde saç yaptırdıkları sırada beklemekten çok sıkıldıklarını söyleyen müşteriler de Gaffur pijamaları ve dansı eşliğinde saç yaptırmaktan keyif aldıklarını ifade ettiler. Kuaför çalışanı İsa Doğan saç yaptıktan sonra Gaffur'un kullandığı "Ölümüne kankayız", "Çok Süper Oldu", "Beni beğenmiyor musun" sözlerini de söylemeyi ihmal etmedi.