BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Futbolun dev isimleri onun peşinde

Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City bu futbolcu için 45 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır

Abone ol

Santos başkanı Luis Alvaro Riberio, Avrupa'dan 5 kulübün Neymar için serbest kalma bedeli olan 45 milyon euroyu ödemeyi kabul ettiklerini söyledi.

Santos başkanı Luis Alvaro Riberio, Avrupa'dan 5 kulübün Neymar için serbest kalma bedeli olan 45 milyon euroyu ödemeyi kabul ettiklerini ve bu kulüplere genç yıldızla görüşmeleri için izin verildiğini doğruladı. Espn'e açıklama yapan Riberio, aralarındaki anlaşma gereği bu kulüplerin ismini vermekten kaçınırken, "Çok etik davrandılar. Önce Santos'un kapısını çaldılar ve oyuncunun serbest kalma bedelini ödemeyi kabul ettiklerini söylediler. Bu şartlarda artık Neymar'ın babasıyla, menajeri Wagner Riberio'yla ve Neymar'ı temsil eden herkesle görüşebilirler" dedi.

Geçtiğimiz yıl Chelsea'nin tekliflerini defalarca reddettiklerini söyleyen başkan Riberio: "Chelsea'nin davranışı farklıydı. Onlar bizimle görüşmeden önce Neymar'ı temsil eden insanlarla görüşmeyi tercih etmişlerdi." ifadelerini kullanırken, topun artık Neymar'da olduğunu ve kararı 19 yaşındaki oyuncunun vereceğini söyledi. Neymar için biçilen 45 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeyi kabul eden kulüplerin Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City ve Roberto Carlos transferiyle adından söz ettiren Anzhi takımları olduğu öne sürüldü.