BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Futbolculara gözdağı verdi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "İlk 11’de kimsenin yeri garanti değil. İyi kadroya sahibiz. Bazı değişiklikler olabilir ama illa o...

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "İlk 11’de kimsenin yeri garanti değil. İyi kadroya sahibiz. Bazı değişiklikler olabilir ama illa olacak diye bir şey yok" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta, teknik direktör Slaven Bilic, bugünkü antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Bilic, arka arkaya kaybedilen puanları değerlendirerek, "Galatasaray maçını bir tarafa ayırıyorum. Sezonun ilk derbisi ve zor bir maçtı. İlk yarıda iyi oynadık ancak daha sonra basit hatalar yaptık ve rakibe iki gol hediye ettik. MP Antalyaspor maçındaki oyuncularımın performansından hiç memnun değilim. İlk maçlardaki oyunumuzun uzağında kaldık. Futbolcularımızın fiziksel ve ruhsal olarak yüzde yüz olmaları gerekiyor. Tekrar kazanmaya başlamak için ihtiyacımız olan şey bunlar" açıklamalarında bulundu.

"MEDİCAL PARK ANTALYASPOR MAÇI BİRAZ GARİPTİ"
Medical Park Antalyaspor maçını alışık olmadığı bir yerden takip ettiğini belirten Hırvat teknik adam, "MP Antalyaspor maçı biraz garipti. İlk kez böyle bir ceza aldım. Ben yanlış bir şey yapmadım. Lige iyi başladık. 4 galibiyet alınca bizi göklere çıkaranlar şimdi olduğumuzdan küçük göstermeye çalışıyorlar. Şampiyonluk için uzun bir süreç var. İyi bir kadromuz var. Çok çalışıp denge noktası sağlamalı ve maçları kazanmalıyız" ifadelerini kullandı.

"İLK 11’DE KİMSENİN YERİ GARANTİ DEĞİL"
Antalya’da ilk yarı iyi oynamadıklarının altını çizen Slaven Bilic, "Yedek kulübesinde olmamamın takımı bu denli etkileyeceğini düşünmüyorum. İkinci yarıda da hatalarla iki gol yedik. İlk 11’de kimsenin yeri garanti değil. İyi kadroya sahibiz. Bazı değişiklikler olabilir ama illa olacak diye bir şey yok" dedi.
(İHA)