BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,96
ALTIN 2.443,57
HABER /  GÜNCEL

Futbolcular çığlık çığlığa

Futbolcuların çığlıkları birbirine karışıyor. Otobüste adeta can pazarı kurulmuş. Görüntüler tüylerinizi diken diken edecek..

Abone ol

İNTERNETHABER- Bursaspor kafilesinin otelden stada doğru giderken otobüs içinden çekilen görüntüler kan donduracak türden..

Olaylı Diyarbakır-Bursa maçının dehşet görüntüleri ortaya çıktı. Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programında olay görüntüleri yayınlandı.

GECE UYUTMAMIŞLAR

Korku dolu dakikalar futbolcuların kaldıkları Diyarbakır Dedeman Oteli çevresinde başlamış. Futbolcular uykusuz bir gece geçirmişler. Tezahüratlar, hava fişekler, ölüm sloganları oteli inletmiş.

KORKU TÜNELİNDE YOLCULUK BAŞLIYOR

Kafilenin stada yolculuğu korku tünelinde sehayat gibi.. Otobüsün için polis kaynıyor.. Futbolcular can kenarından uzaktalar.. Polis telsizi anonsları duyuluyor.

TAŞ YAĞMURU BAŞLIYOR

Taşlar birbiri ardına geliyor.. Polislerin futbolculara uyarıları duyuluyor. Sessiz ve ürkütücü bir bekleyiş hakim.. Sessizliği taşların kırdığı camların sesi bozuyor.

BAĞIRIŞLAR VE ÇIĞLIKLAR BİRBİNE KARIŞIYOR

Atılan taşlar arttıkça korku ve panik artıyor.. "Sakin olun" uyarıları fayda etmiyor. Ölüm korkusunu her geçen dakika daha fazla hissediyorlar. Futbolcuların bağırışları şu şekilde duyuluyor:

-Benim cam gitti kaç buradan kaç buradan cam yok burada oğlu burda cam yok cam yok burada lan..

-Ömer kalkanı ver Ömer kalkanı ver.

 Dedik ya kelimeler kifayetsiz kalır. Görüntüler korku filminden değil gerçeğin ta kendisi.. İşte tüylerinizi diken diken edecek o görüntüler..

DEHŞET GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DEHŞET GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN