BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.429,52
HABER /  MAGAZİN

Fulden Uras kimdir ne kanseri? Erkekçe dergisine soyunmuştu...

Fulden Uras 50 yaşında kanserle boğuşuyor. 11 kez ameliyat olan Fulden Uras bir dönem Erkekçe dergisine verdiği çıplak pozlarla hatırlanıyor. Peki kimdir Fulden Uras son yıllarda hayatı bakın nasıl değişti:

Abone ol

Bir dönemin ünlü oyuncusu Fulden Uras'ın kanser ile savaşıyor. Meme kanseri olan Fulden Uras bugün Acıbadem Hastanesi'nde bıçak altına yattı. Fulden Uras 10 sene boyunca 11 kez kanser ameliyatı geçirdi. Daha önce de bağırsak kanseri ile boğuşan ünlü sanatçı bu kez göğsüne sıçrayan kitleler için bıçak altına yattı. Fulden Uras, bu ameliyatla sağ göğsünün tamamını kaybetti. Ameliyata giderken helallik isteyen ünlü sanatçı instagramına şunları yazdı:

- Ben bunu şöyle kabul ettim şiddetli geçimsizlik sebebebiyle ayrılan çiftler vardır ya... Bizde bu sağ memeyle 10 senedir geçinemiyoruz çok denedik ilişkimizi kurtarmayı , hekimlere de başvurduk. Sonunda kararımı verdim ben sağlıklı bir hayat istiyorum ayrılalım dedim... İşte bugün o gün ayrılıyoruz ve ben sağlıklı bir hayata kavuşuyorum.

-Sizden çok rica ediyorum erken teşhis hayat kurtarır ne olur önce kendiniz kontrol edin en ufacık birşey hissettiğinizde doktora koşarak gidin . Saat 13 gibi ameliyata alınıcam Fulya Acıbadem hastanesinde dimdik girip dimdik çıkıcam Rabbim’den tüm hastalara şifa diliyorum Allah’a emanet olun bilmeden kırdığım kim varsa hakkını helal etsin ben herkese helal ettim ...

FULDEN URAS'IN 'ÇIPLAK' DÖNEMİ: 50 yaşında olan Fulden Uras oyunculuktaki yeteneğinden çok Erkekçe Dergisi'ne verdiği cesur pozlarla meşhur oldu. Kamera önünde soyunmaktan kaçınmayan Fulden Uras, şansını 1991'de gazinolarda “assolist” olarak da denedi. İstanbul doğumlu olan Fulden Uras, 30 civarında filmde rol aldı.

FULDEN URAS'IN DEĞİŞİMİ : Şuh kadın olarak boy gösterdiği dönemlerin ardından Fulden Uras uzun süre medyadan uzak kaldı. Tekrar gündeme geldiğinde o bambaşka biri olmuştu. Artık çıplak dergi dönemini kapatmış hasta çocukların iyilik perisi olmuştu.

Kelebek Çocuklar Derneği ismiyle bir vakıf kuran Fulden Uras, hasta çocukların ve ailelerin yardımına koşuyor. Vaktinin tamamını çocuklara ilaç ve tıbbi malzeme bulmaya ayıran Fulden Uras, ameliyat için masaya yatarken de onları düşünüyordu. Son mesajında instagramdan 'Bu süreçte #kelebekçocuklarımız ın kremleri ve diğer ihtiyaçları için bizlere destek olmaya devam edin. Birkaç güvendiğim insandan zaten telefon açıp özellikle rica edicem' diye yazdı.

Fulden Uras kanser ameliyatında! Çıplak pozları bilinirdi iyilik meleği çıktı