BIST 10.471
DOLAR 32,64
EURO 34,97
ALTIN 2.427,60
HABER /  SPOR

Frank Rijkaard: Tur için acı çekmeliyiz

Rijkaard: Galatasaray’ın kağıt üstünde favori olduğu ama gerçekte kolay bir maç olmadığını söyledi.

Abone ol

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, FC Tobol maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Galatasaray’ın kağıt üstünde favori olduğu ama gerçekte kolay bir maç olmadığını söyledi.

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard, Florya Metin Oktay tesislerinde basın toplantısı düzenledi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tobol maçının Ali Sami Yen’de oynanacak olmasından dolayı kendisi ve takımı açısından önemli bir olduğunu söyleyen Frank Rijkaard, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda FC Tobol ile yarın yapacakları maçı iyi bir sonuçla tamamlamak istediklerinin altını çizdi.

Rijkaard, öncelikle taraftarla buluşacakları için çok mutlu olduğunu, rövanş maçının zorlu geçeceğini çünkü Kazak takımının ligin yarısına geldiğini, ancak güzel oyun sergileyip turu geçmek istediklerini söyledi.

Takım olarak bazı futbolcularla fazla çalışma imkanı bulamadıklarını belirten Hollandalı teknik adam, "Aramıza sonradan katılan arkadaşların ekstra desteğe ihtiyacı var" dedi.

Frank Rijkaard, kağıt üstünde Galatasaray'ın favori olduğu ama her futbolcusunun acı çekmesi gerektiğini, herkesin tam olarak performansını ortaya koyması gerektiğini, ancak böyle bir üst tura geçebileceklerinin altını çizdi.

Takımın ritimli oynaması için Linderoth'u kadroya aldığını ama uzun bir sakatlık dönemi geçiren Linderoth'un en kısa zamanda hazır olmasını istediğini söyledi.

Rijkaard, "Linderoth tecrübeli bir oyuncu, Keita, Kewell da öyle ama daha hazır olanlardan kadroyu seçmek zorundayım’ diye konuştu.

Transfer konusuna da değinen Rijkaard, transfer konusunu basınla paylaşmak istemediğini, büyük takımların transfere her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi.