BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

FOX'ta en yüksek reytingi kim aldı İnce mi Akşener mi işte sonuç?

Fatih Portakal Liderler FOX'ta programına katılan Muharrem İnce, Temel Karamollaoğlu ve Meral Akşener arasında en yüksek kimin reyting aldığını açıkladı. Ancak Portakal'ın hesabı karıştı. İşte gerçek reyting sonuçları;

Abone ol

FOX TV kanalı 24 Haziran seçimleri için ekrana cumhurbaşkanı adaylarını konuk ediyor. Bugüne kadar Muharrem İnce ve Temel Karamollaoğlu FOX ekranlarına konuk olmuştu. Dün akşam da Meral Akşener canlı yayında soruları yanıtladı. Haliyle cumhurbaşkanı adaylarından hangisinin en çok reytingi aldığı merak konusu oldu.

FOX'ta programı sunan Fatih Portakal twitter hesabından merak edilen soruya yanıt verdi. Portakal Liderler FOX'ta programında en çok Akşener'in reyting aldığını yazdı. Ancak ünlü sunucu sıralamaya bakıp sonuç açıklayın fena halde yanıldı ve bu kez düzeltme twiti attı.

Peki gerçekte kim ne kadar reyting aldı? Öncelikle sıralama ile share arasındaki farka dikkat çekelim. Reytingin yüksek olup olmadığını share oranına bakarak anlıyoruz. İşte Muharrem İnce, Temel Karamollaoğlu ve Meral Akşener'in sıralama ve share sonuçları;

MUHARREM İNCE FOX TV REYTİNGLERİ : Muharrem İnce Liderler FOX'ta programına 16 Mayıs tarihinde konuk oldu. Muharrem İnce aynı akşam Diriliş Ertuğrul ve Sen Anlat Karadeniz dizisine karşı yarıştı. İnce hem TOTAL hem de AB grubunda reytinglerde 8. olabildi.
Muharrem İnce'nin reytingi 12.33 share oldu.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU FOX REYTİNGLERİ : 23 Mayıs'ta Liderler FOX'ta programına konuk olan Temel Karamollaoğlu şaşırtan bir çıkış yaptı. Temel Karamollaoğlu Diriliş ve Sen Anlat Karadeniz ile reyting yarışına girdiği geceden AB'den 4. TOTAL'de 7. olarak çıktı.
Temel Karamollaoğlu'nun reytingi 9.21 share oldu.

MERAL AKŞENER'İN ALDIĞI REYTİNG : Meral Akşener ise dün konuk olduğu FOX TV'deki programda Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul karşısında yarışı 6. sırada tamamladı. Meral Akşener AB grubunda ise 3. sırada yer aldı.
Meral Akşener'in reytingi ise 11.58 share oldu. 

Bu durumda FOX'taki reyting yarışında 3 cumhurbaşkanı adayı arasında en yüksek reytingi Muharrem İnce almış görünüyor. Onu Akşener izlerken üçüncülük Temel Karamollaoğlu'nun oldu.