BIST 10.606
DOLAR 32,22
EURO 34,97
ALTIN 2.429,19
HABER /  GÜNCEL

Ilıcak'tan duygusal veda

Bugün Gazetesi'ni devreden Mehmet Ali Ilıcak, okurlarına veda etti. Ilıcak'ın bugün kaleme aldığı 'veda yazısı' hem 'anlamlı' hem de çok 'duygusal'dı. İşte o yazı.

Abone ol

Sahibi olduğu Bugün Gazetesi'ni devreden Mehmet Ali Ilıcak, okurlara veda etti. Ilıcak, veda yazısında oldukça duygusal ifadelere yer verdi. İşte o yazı:

Saygıdeğer Okurum,

Hayat rüzgâr gibidir derler; seni nereye savuracağını, ne kadar yükseltip ne kadar alçaltacağını bilemezsin...
Hani hep dersin ya "Rüzgâr Gibi Geçti", bu sözün manasını bugüne kadar pek anlayamamışımdır. Ta ki... Bu satırları karalayana dek. Akşam, Güneş, Bulvar, Alem, Platin, Tercüman ve Bugün.
Son gözbebeğim BUGÜN.
Gözyaşım, sevincim BUGÜN.
Yeni ufuklara yelken açmanın vakti BUGÜN.

Bu vesile ile çok sevdiğim, saygı duyduğum ve bir ömür ağabeyliğinden onur duyacağım Turgay Ciner'e; beni Sabah ailesine kabul ettiren ve hep yanımda olan Kenan Sönmez'e; BUGÜN'ün isim babası ve yaşaması için elinden gelen her şeyi yapan Kenan Tekdağ'a; beni hiç yalnız bırakmayan, başta annem olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarıma. İyi günleri, kötü günleri birlikte yaşadık yıllarca... Dönüp arkamıza baktığımızda sitemleri ve kırgınlıkları değil; hep gülen yüzlerimizi hatırlayalım.

Gazetelerin olmazsa olmazları siz saygıdeğer okurlarımız, varlığınız bizi yaşattı, ayakta tuttu, güç verdi. Hepinize, herkese teşekkür ediyorum.
Ve tabii ki Türk Medyası'nın genç, dinamik, heyecanlı, mütevazı yepyeni patronu Sevgili Akın İpek, hoş geldin.

Akın İpek'e kuvvet, azim ve gönülden başarı diliyorum. Kendisine bu bayrağı devrederken, yüreğim ümit ve heyecan dolu. Allah yolunu açık etsin, BUGÜN, her gün yaşasın!..

Ben her kurduğum gazetenin ilk nüshasında yazdığım "merhaba" yazısını Bismillahirrahmanirrahim diyerek bitirdim.
Şimdi gazete patronluğuna veda ediyorum... Bismillahirrahmanirrahim diyerek.

Allah utandırmasın.

Saygılarımla
Mehmet Ali Ilıcak