BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

FIFA bu diyaloglara ne diyecek?

Türkiye-İsviçre maçının ardından yaşanan 'görüntü savaşlar'ına bir yenisi daha eklendi. Yeni görüntülerde Fatih Terim öğrencilerine sık sık 'sağduyu' telkin ediyor.

Abone ol

Türkiye-İsviçre karşılaşmasının ardından ortaya çıkan görüntü savaşlarına bir yenisi daha eklendi. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in öğrencileriyle gerek karşılaşma öncesi ve gerekse devre arasında soyunma odasında diyaloglarına veren görüntüler, milli takımımızın elini güçlendirecek nitelikte.

Görüntülerde Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, oyuncularına sık sık "Sinirlenmemeye çalışın, sizi sinirlendirmeye çalışacaklar. Sizi oyundan düşürmek için herşeyi yapacaklar. Sakın ola ki bu tuzağa düşmeyin." dediği duyuluyor ve oyuncular bu sözleri onaylayarak sakin bir şekilde dinliyor...

EMRE'YLE ŞAKALAŞMA!

Yayınlanan görüntülerden bir başkası ise ilk devre bitiminde milli futbolcu Emre Belözoğlu ile İsviçreli meslektaşları arasında yaptıkları şakalaşma. FIFA'nın hedef tahtasına koyduğu Belözoğlu ve İsviçreli futbolcular koridorda birbirlerine şaka yapması dikkatlerden kaçmıyor.

PSİKOLOJİK TELKİNLER

Fatih Terim'in ekibinden Prof.Dr. Acar Baltaş'ın milli futbolcularla kampta konuşması dikkat çeken başka bir görüntü. Baltaş burada futbolculara şöyle konuşuyor:
Kendinizi sürekli kontrol edin. Profesyonellik kontrol demek, neyi kontrol öncelikle kendini kontrol, çevre şartlarını kendi aleyhine döndürecek şekilde davranmamak.