BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Zeynep Tokuş da dayak yemiş...

Ünlü manken Deniz Akkaya ile başlayan itirafların ardı arkası kesilmiyor. Toplumda bir çok ünlünün ben de dayak yedim iddilarına son eklenen sima güzel bir sanatcı oldu?

Abone ol

Bugüne kadar sadece eğitimsiz insanların kadın dövdüğünü sanırdık. Deniz Akkaya olayıyla böyle olmadığı ortaya çıktı Dayak yiyen ünlüler kervanına Türkiye güzeli Zeynep Tokuş da katıldı. Jinekolog eşi güzel mankeni tekme tokat dövdü

Milyonları ekrana kilitleyen ‘Deli Yürek’ ve ‘Çocuklar Duymasın’ dizilerinde oynayan 1998 Türkiye güzeli Zeynep Tokuş’un dayak olayı 29 Kasım akşamı şöyle gelişti: Alp Nuhoğlu, eşini, arkadaşlarıyla yemek yediği restorana çağırdı.

MASADA 5 ERKEK

Zeynep Tokuş hemen Eftelya Restoran’a gitti. Masada 5 erkek vardı. Güzel manken masaya oturduğunda eşinin arkadaşlarının, ‘Burada kadının ne işi var? Başka yerlere de gideceğiz’ sataşmalarına maruz kaldı.

ÖNCE TOKATLADI

Geceyarısı eve dönen Tokuş eşine, ‘Masadaki konuşmalardan rahatsız oldum. Beni neden korumadın?’ diye sordu. Sinirlenen Nuhoğlu ‘Kes sesini’ dedi. Ve tekme tokat dövmeye başladı.


YERDE SÜRÜKLEDİ

Hırsını alamayıp eşini yerlerde sürükledi. Gürültü üzerine güvenlik görevlileri daireye geldi. Zeynep polis çağırmalarını istedi. Buna içerleyen jinekolog Alp Nuhoğlu karısını tuvalete kilitledi.


ŞİKAYETÇİ OLDU

Zeynep Tokuş ile eşi karakola götürüldü. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Alp Nuhoğlu, karısına dayak atmadığını öne sürdü. ‘Eşim psikolojik tedavi görüyor’ diye ifade verdi...

Kaynak: Star