BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Tatlıses'e Asena dayağı

İbrahim Tatlıses, Asena’nın gizli sevgilisi olduğu iddia edilen Serhat Fafal ve abisi Serkan Fafal ile Münih Havalimanı’nda tekme tokat birbirine girdi.

Abone ol

Tatlıses, karate bilen kardeşlerden aldığı darbelerle yere düştü.

Serhat Fafal’ın kardeşleriyle ortak işlettiği ‘Voila’ adlı kafeyi yaklaşık bir yıl önce adamlarıyla basarak üç kardeşi sorguya çeken İbrahim Tatlıses, geçen hafta kardeşlerden ikisiyle Münih Havalimanı’nda karşılaştı. Yumrukların konuştuğu karşılaşma şöyle gelişti: Augsburg kentinden pervaneli Beechcraft B 200 KingAir model uçağı satın aldıktan sonra Türkiye’ye dönmek üzere Münih Havalimanı’nda bulunan Tatlıses, burada çalışan Asena’nın ablasını ziyaret etti.

Sonra da check-in yaparken, karate bilen Serhat Fafal ve kickboks’ta ödülleri olan abisi Serkan Fafal’la karşılaştı. Türkiye’de futbolcu menajerliği yapan Serkan Fafal ve kardeşi İstanbul’a gitmek için havaalanında bulunuyordu. Serhat Fafal’ın iddiasına göre Tatlıses, yüzüne okşar gibi eliyle vurmaya başladı ve ‘Halen terk etmedin mi onu ha’ dedi. Bunun üzerine aralarında itişip kakışma başladı. İddiaya göre Tatlıses gözünün üstüne yediği yumruk darbesiyle savrulup yere düştü. Tatlıses bunun üzerine ‘Siz bittiniz oğlum’ diye bağırdı. Çok sayıda yolcunun gözleri önünde cereyan eden olaya Münih Havaalanı polisleri müdahale etti.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Tatlıses’in ‘Siz bittiniz oğlum’ sözünü tehdit olarak kabul eden Fafal kardeşler Münih Havaalanı polisine suç duyurusunda bulundu. Polis Tatlıses’in ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı ve Tatlıses İstanbul’a uçtu.

Münih Havaalanı polis yetkilileri kavga olayını doğruladı, ancak konuyla ilgili açıklama yapmayacaklarını, soruşturmanın devam ettiğini belirtmekle yetindi. Münih Havaalanı’ndan İstanbul’a giden Tatlıses’in televizyon programına gözüne makyaj yaptırarak çıktığı ileri sürüldü.

Öte yandan Finlandiya’da doktor bir sevgilisi olduğunu söyleyen, ardından Adanalı işadamı ‘Alper Murat ile birlikteyim’ diyen Asena’nın gerçek sevgilisinin Serhat Fafal olduğu ve Göksu evlerindeki konutunda buluştuğu ileri sürüldü.