BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Öğretmenevinde fuhuş iddiası!

Eskişehir'de, üst düzey iki bürokratın Öğretmenevinde iki kadınla girdiğine ait görüntüler kenti karıştırdı. Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı olayı el koyarak soruşturma başla

Abone ol

Eskişehir'de üst düzey 2 bürokratın, Öğretmenevine ait tesiste 2 kadınla 2 ayrı odaya girmesinin görüntülendiği güvenlik kamerasındaki kaseti, Vali Kadir Çalışıcı incelemeye alarak soruşturma başlattı.

İdiadalara göre 28 Ekim 2005 tarihinde saat 01.00 sıralarında Eskişehir Öğretmenevi’nin otel kısmına geldikleri öne sürülen 2 kadın bir odaya girdi. Kısa süre sonra da biri Eskişehir’de diğeri Ankara’da görevli, üst düzey bürokrat oldukları iddia edilen 2 erkek, kadınların bulunduğu odaya çıktı. Ardından, kadınlardan biri yan odaya geçerken, peşinden de erkek bürokratlardan biri aynı odaya girdi. Çiftler, 2 ayrı odada yaklaşık 45 dakika kaldıktan sonra, erkekler odalardan çıkıp gitti.

Koridordaki güvenlik kamerası tarafından çekildiği belirtilen bu görüntülerin CD’lerle çoğaltılıp elden ele dolaştırılması üzerine, Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı idari yönden inceleme başlattıklarını ve müfettiş istediklerini açıkladı. Vali Çalışıcı, kasetteki görüntüleri kendisinin de izlediğini ancak karanlıkta çekilen görüntülerde kişilerin belirgin bir şekilde görülmediğini söyledi.

Kaynak: