BIST 10.694
DOLAR 32,18
EURO 34,95
ALTIN 2.423,97
HABER /  SPOR

Floryayı Japonlar bastı

Inamoto'nun hayranı olan 120 Japon taraftar, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek antrenmanı izledi.

Abone ol

Sakatlığı nedeniyle antrenmana çıkmayıp tedavi olan Inamoto, çalışmanın bitimiyle birlikte taraftarların yanına gelerek imza dağıttı ve fotoğraf çektirdi. Japon taraftarlar, daha sonra saha içine girerek diğer oyunculardan da imza aldılar.

Kayseri Erciyesspor'a elenerek büyük şok yaşayan Galatasaray takımı, adeta revire döndü. Hafta sonunda oynanacak derbi maçın hazırlıklarına başlayan sarı-kırmızılı ekipte, Mondragon gribal enfeksiyon geçirirken, Hasan Şaş diş ağrısı nedeniyle antrenmana çıkmadı.

Ayak bileğinde ağrısı bulunan Ferhat'ın ise durumunun çekilecek MR'dan sonra belli olacağı açıklandı. Bu arada, çok sayıda oyuncu Kayseri Erciyesspor maçında aldıkları darbeler nedeniyle tedavi oldular. Sağ kasığında batma ve ağrı bulunan Orhan'ın MR'ı çekilirken, bu bölgesinde ödem oluştuğu belirlenen oyuncunun tedavisine başlandığı öğrenildi. Arda dizine, İnamoto sol bacak üst adalesine, Tolga sağ bacak üst adalesine aldığı darbeler nedeniyle idmana çıkmayıp tedavi olurken, Ümit'in belinde, Cihan'ın da arka adalesinde hafif ağrısı bulunduğu öğrenildi.

HAKAN, AYHAN, SONG VE NECATİ SEVİNDİRDİ
Galatasaray'da Hakan, Ayhan, Song ve Necati'nin iyileşerek takımla birlikte çalışması, teknik heyeti sevindirdi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Erik Gerets yönetiminde yapılan ve 1.5 saat süren antrenmanda, şut çalışmasında ve ardından yapılan çift kale maçta yer alan bu futbolcular, Beşiktaş karşılaşması öncesinde hazır hale geldiler. Antrenman maçında özellikle Necati ve Hakan Şükür, attıkları güzel gollerle dikkat çektiler. Futbolcuların antrenmanda Fortis Türkiye Kupası'ndan elenmeleri nedeniyle moralsiz oldukları gözlendi. Dünkü karşılaşmada oynayan oyunculardan sadece Ilic, Sabri, Hasan ve Tomas idmana çıktı.