BIST 10.083
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.434,13
HABER /  GÜNCEL

Fırat Kalkanı Harekatı'nda son dakika bir acı haber daha!

Fırat Kalkanı Harekatı'nda yaralanan askerden acı haber geldi. Suriye'nin dünkü saldırısı sonucu kaybettiğimiz askerlerin sayısı yaralı Halit Topuz'un şehit olması ile 4'e yükseldi.

Abone ol

SURİYE'de  yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda yaralanarak helikopterle Gaziantep’e getirilen asker, acil serviste doktorların müdahalesine karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Gaziantep’te kaldırıldığı hastanede şehit düşen askerin Astsubay Kıdemli Çavuş Halit Topuz olduğu öğrenildi. Askerin acı haberi Denizli’deki ailesine iletildi.

Jandarma ekiplerinin oğullarının şahadet haberini vermesinin ardından anne Şükran ile baba Yusuf Topuz’un sinir krizi geçirdi.

Topuz çifti, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servisini kaldırıldı. Topuz çiftine yapılan müdahalenin ardından eve getirilerek, sakinleştirilmeye çalışıldı.

25 yaşındaki şehit Halit Topuz'un cenazesi Bitlis'in Ahlat ilçesinde toprağa verilecek.

Denizli'deki ailesi uçakla Gaziantep'e götürülüyor.

ŞEHİT SAYISI 4 OLDU

Suriye jetlerinin saldırısı sonucu dün 3 askerimizin şehit olduğu bildirilmişti. Bu sayı yaralı askerin yaşamını yitirmesi ile 4'e çıkmış oldu.

YARALI ASKERLERİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Fırat Kalkanı harekatında yaralanan askerlerin tedavisi ise Gaziantep'deki hastanelerde sürüyor.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Zeki Çolak Suriye'nin hava saldırısında yaralanan askerleri tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ve hastane yetkilileri tarafından karşılanan Orgeneral Çolak ve beraberindeki komutanlar, askerleri ziyaret ederek bir süre görüştü, sağlık durumlarıyla ilgili bilgi aldı. Ziyarette Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da yer aldı.



HAREKATTAKİ ŞEHİT SAYISI 17'YE YÜKSELDİ

Suriye topraklarında 24 Ağustos'tan beri yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda şehit olan 4 askerle birlikte, harekatta şehit olan askerlerin sayısı 17’ye yükseldi.