BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Cesur ve Güzel 4. yeni bölüm fragmanı!

Cesur ve Güzel 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tuğba Büyüksün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı Cesur ve Güzel yeni bölüm detayları ve son bölüm özeti haberimizde.

Abone ol

Cesur ve Güzel 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Cesur ve Güzel son bölümde, Cesur, Korludağlar’ın evinde bile kendi özel alanını belirledi. Cesur’un istediğinden fazlası oldu. Peki Cesur ve Güzel'in yeni bölümünde neler yaşanacak? Cesur ve Güzel dizisinini 4. fragmanı, konusu ve oyuncu kadrosu internethaber.com'da.

CESUR VE GÜZEL 4. BÖLÜM FRAGMANI

Cesur ve Güzel yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Cesur ve Güzel yeni bölümünde, Cesur amacına yavaş yavaş yaklaşıyor. Öte yandan Cahide’nin oynadığı Oyun arkadaşı Hülya ile Bülent’in sürpriz bir şekilde yolları kesişir. Ay yapım imzalı, Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün başrolünde yer aldığı Cesur ve Güzel dizisi 4. yeni bölümü ile 1 Aralık 2016 Perşembe akşamı Star'da.

CESUR VE GÜZEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cesur'un gizemini çözmekte kararlı olan Sühan, iyi bir avcı gibi avını takip etmiş, onu köşeye sıkıştırmayı başarmıştır. İstanbul'daki evini bulup, yalanını ortaya çıkarmak için kapısını çalar. Ancak, Cesur'un gizemine aralanan kapıyla, karşısına çıkan manzara Sühan'ı zor durumda bırakır. Cesur, Sühan'ın bu iddialı tavrına şaşırır ama eline koz geçtiği için de mutludur.

Cesur, Sühan'ı akşam yemeğine davet edecek. Cesur'u takip ettiği ortaya çıkan Sühan, baş başa geçirdikleri akşamda ailesinin geçmişiyle ilgili bilinmeyenleri Cesur'la paylaşacak. Sühan'ın samimiyetinden çok etkilenen Cesur, yeni tanımaya başladığı bu kadına karşı istemese de hayranlık duymaya başlayacak. Bölümde ikilinin romantik yakınlaşması kaçınılmaz olacak.

Cesur, ailesinin  hayatını çalan ve zengin olan Tahsin Korludağ'dan intikamını almak için adım atacak. İlk olarak ailesinin yadigarı olan kıymetli tabloları ele geçirmek için Rıfat'la birlikte düğmeye basacak.

Dizinin yeni bölümünde sadece Cesur değil Korludağlıların da sakladıkları sırları gün yüzüne çıkmaya başlayacak. Korhan babası Tahsin'in sır gibi sakladığı geçmişini yüzüne vururken Mihriban, Adalet'in sakladıklarını öğrenmek için hapishanenin yolunu tutacak. Cahide'nin ise Hülya ile çevirdiği hamilelik oyunu oldukça tehlikeli bir yolculuğa dönüşecek.

CESUR VE GÜZEL KONUSU

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına gu¨zeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

CESUR VE GÜZEL OYUNCULARI