BIST 9.459
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.487,54
HABER /  DÜNYA

Fındık üreticisi bu haberle sevindi

Hükümetin fındık üreticilerine verdiği dönüm paralarının ödenmesine bugünden itibaren başlandı. <br/>Dönüm paralarını almak için Ziraat Bank...

Abone ol

Hükümetin fındık üreticilerine verdiği dönüm paralarının ödenmesine bugünden itibaren başlandı.
Dönüm paralarını almak için Ziraat Bankası şubesinin önünde sıcağa rağmen bekleyen yüzlerce vatandaş, dönüm paralarının adeta ilaç gibi geldiğini belirtti. Hem sırasını bekleyen vatandaşlar hem de "Vermeseydi vermezlerdi, Allah razı olsun" sözleriyle bir yandan sevinçlerini paylaşırken, diğer yandan da TC kimlik numaralarına göre ödemelerin hangi gün yapılacağını bilmeyenlere söyledi.
Fatsa İlçe Tarım Müdürlüğü de sadece Fatsa ilçesinde 11 bin 4 yüz 31 kişinin destekleme parası alacağını açıkladı. Bu kişilerden gerek müracaat esnasında, gerekse evrak eksikliği nedeniyle de 250 kişi ise tarla paralarını alamayacak.
İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri ödemelerin TC kimlik numaralarının son rakamlarına göre ve Ziraat Bankası’nın önündeki listelerde yazılı tarihlere göre yapıldığını bildirdi.
Bu arada, bankada para olmadığı için parasını alamadığını ileri süren bir vatandaşla başka bir vatandaş arasındaki tartışma da ilginç anlar yaşandı. Bankada para olmadığını söyleyen vatandaşın TC kimliğindeki numaraya bakan vatandaş, "Senin günün, bugün değil" diyerek tepki gösterdi.
(İHA)