BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Finansta dev birleşme

Finans dünyasında dev birleşme. Anadolu Finans ile Family Finans birleşme kararı aldı. Finans sektöründeki iki devin birleşmesi yeni bir lider doğurdu Anadolu Family!

Abone ol

Finans sektöründeki iki dev birleşme kararı aldı. Anadolu Finans ile Family Finans'ın birleşme kararı sektöre yeni bir dev kuruluşunu getirdi. Anadolu Finans Genel Müdürü Yunus Nacar ile Family Finans Genel Müdürü M. Atilla Kurama yaptıkları ortak basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Finans sektörümüzün iki güzide kurumu, Anadolu Finans ve Family Finans birleşme kararlarını değerli kamuoyu ve finans sektörünün saygın üyelerine açıklamaktadırlar.

Ülker ve Boydak Grupları arasında eşitlik ilkesi esasında öngörülen birleşmede hedef ulusal sermayenin gelişen dünya koşullarında ülkemizde gelişme çabalarına katkı sağlamak, uluslararası ölçeğe daha süratli ulaşabilmek, birleşmenin sağlayacağı ekonomik yararlardan ülkemizi, halkımızı ve çalışanlarımızı yararlandırmaktır.

Sektörün yeni lideri “Anadolu Family Finans Kurumu” hakkında detaylı açıklamanın önümüzdeki günlerde basın toplantısı yoluyla yapılacağını bilgilerinize sunarız.