BIST 10.151
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.407,83
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Filede Pursaklar'ın gurur tablosu

Ankara Pursaklar Belediyesi`nin sultanları Aroma 2. Bayanlar Ligi`ni yenilgisiz tamamlayarak, Aroma ligindeki en büyük başarıya imza attı.

Abone ol

Pursaklar Belediyesi Voleybol İhtisas Kulübü Bayan Voleybol Takımı, ligin 11. haftasında TVF Spor Lisesi`ni 3-0 mağlup etti. Pursaklar Belediyesi 11 maçta aldığı 11 galibiyetle filede rakip tanımadığını bir kez daha göstermiş oldu.

Pursaklar Belediyesi`nin güçlü takımı ligin son maçında Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu`nda Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi ile karşılaştı. Maçın üç setini de Pursaklar`ın sultanları almayı başardı. Bayan Voleybol Takımı 3-0`lık ezici üstünlüğüyle ligin ilk yarısındaki son sınavından da başarı ile geçmiş oldu.

Ligin ilk yarısını 30 puanla zirvede tamamlayan Pursaklar Belediyesi, ligdeki şampiyonluk yolculuğuna emin adımlarla devam ediyor. Pursaklar`ın yenilmez sultanlarının amacı play off lara kalmak ve ligi zirvede tamamlamak.

İlk yarıyı yenilgisiz ve zirvede tamamlayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise maç sonrası takımın tüm oyuncularına ve teknik ekibe teşekkür etti. Çetin, voleyboldaki Pursaklar başarısının voleybola verilen desteğin en güzel karşılığı olduğunu söyledi.

Takım antrenörü Salih Yergin de sıkı antrenman yaptıklarını anlatarak, aldıkları galibiyetlerle tüm maçlarda Pursaklar`ın gücünü gösterdiklerini söyledi.

Namaglûp Pursaklar Belediyesi`nin Gurur Tablosu

Pursaklar Belediyesi: 3 Gazi Üniversitesi: 1
Pursaklar Belediyesi: 3 Vakıfbank Güneş Sigorta: 0
Pursaklar Belediyesi: 3 TED Koleji: 2
Pursaklar Belediyesi: 3 Çukurova Üniversitesi: 0
Pursaklar Belediyesi: 3 Emlak-TOKİ: 2
Pursaklar Belediyesi: 3 Tireboluspor: 0
Pursaklar Belediyesi: 3 SGK: 2
Pursaklar Belediyesi: 3 Karayolları: 0
Pursaklar Belediyesi: 3 Dicle Üniversitesi: 1
Pursaklar Belediyesi: 3 İdman Ocağı: 0
Pursaklar Belediyesi: 3 TVF Spor Lisesi: 0