BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Bir teneke için aileyi katletti

Ailesinin kendisine yönelttiği suçlama içine sindrimedi. Kuran'a el bastı ama kimse inanmayınca çılgına döndü.

Abone ol

Konya'da cinnet getirerek eniştesi, ablası, gelini ve yeğenini öldüren şahsın cinayeti, 20 litre mazotu çalmakla suçlandığı için işlediği ortaya çıktı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralanmıştı.

Konya'nın Yunak İlçesi Yavaşlı Köyü’nde ablası 60 yaşındaki Ünzile Yılmaz tarafından, kaybolan bir teneke mazotu çalmakla suçlanan 44 yaşındaki Cafer Yılmaz, Kuran'a el basmasına rağmen hırsızlık yapmadığına inanılmaması üzerine av tüfeğiyle dehşet saçtı.

2 çocuk saklanarak kurtuldu

Tartışmanın büyümesi üzerine evine giderek ruhsatlı pompalı tüfeği alan Cafer Y., kapının önünde bekleyen akrabalarının üzerine 8 el ateş etti.  Açılan ateşte abla Ünzile, ablanın gelini 40 yaşındaki Naciye ve Naciye'nin oğlu 15 yaşındaki Levent Suat Yılmaz öldü. Cafer Yılmaz'la aynı adı taşıyan ve kuzeni olan enişte 57 yaşındaki Cafer Yılmaz ise yaralandı. Naciye Yılmaz’ın 2 çocuğu ise evde saklanarak kurtuldu.

Sinirlerime hakim olamadım

Olayın ardından kaçan zanlı Cafer Y., jandarma ekipleri tarafından buğday tarlasında tüfeği ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan Yılmaz'ın verdiği ilk ifadede, "Beni 1 yıl önce çalınan 20 litre mazotun sorumlusu olarak gördü. Ben çalmadım dediğim halde beni suçladı. Tartışmaya başladık. Ben de sinirlerime hakim olamayarak ateş ettim." dediği öğrenildi.

ÖLDÜRÜLENLERİN FOTOĞRAFLARI

[PAGE] [PAGE]

  

[PAGE]