BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.400,69
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Fikret Orman "Tolgay Arslan Fenerbahçe'de" iddialarına son noktayı koydu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe'nin istediği Tolgay Arslan için açıklamalarda bulundu. Orman, “Tolgay Arslan Beşiktaş’ın kontratlı oyuncusu ve öyle de devam edecek gibi gözüküyor” dedi.

Abone ol

2. sezona başlamadan transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş takımı başkanı, “Santrfor ve stoper transferlerimizi yaptık. 31 Ocak’a kadar süremiz var. Gidecek oyunculara bağlı olarak bir mevkiye daha transfer yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Fikret Orman, Antalya Beşiktaşlılar Derneği ve Beşiktaşlılarla bir araya geldi. Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Fikret Orman, iyi anılar biriktirerek Beşiktaş ailesini büyütmeye çalıştıklarını belirterek, zor süreçler yaşadıklarını ifade etti.

Zor bir süreçten geliyoruz
Orman, “Beşiktaş'ın zor süreci yok ama takım olarak son 1 senedir zor bir süreçten geliyoruz. Hepimizin kabul ettiği bir şey var; Bizimle beraber Beşiktaş'ın çıtası çok yükseldi. Normal şeylerden mutlu olmuyoruz. Başarılar üst üste, büyük işler üst üste gelince daha üstünü bekler haldeyiz. Öyle de olması lazım. Hayat hep böyle güneşli günler olmuyor. Arada bugünlerde olduğu gibi yağmur yağıyor dönem dönem kış oluyor. Ama her zaman da güneş olacaktır” diye konuştu.

TOLGAY-ŞENER TAKASI
Tolgay Arslan - Şener Özbayraklı takasıyla ilgili yöneltilen soruya da Başkan Orman, "Şu anda öyle bir şey gündemde değil. Tolgay Arslan Beşiktaş'ın kontratlı oyuncusu. Öyle de devam edecek gibi gözüküyor. Takım içerisinde bütünlük oluşması lazımdı. En büyük eleştirdiğimiz konu da buydu. Şu an iyi gidiyoruz. Burak'ın da bu konuda pozitif katkı yapacağını düşünüyorum" yanıtını verdi.

Fenerbahçe'den Tolgay Arslan ve Serdar Aziz açıklaması