BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44
HABER /  DÜNYA

Fikret Orman, listesini açıkladı

Beşiktaş’ta 16 Haziran Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesinde yeniden başkanlığa Fikret Orman, Yönetim Kurulu aday listes...

Abone ol

Beşiktaş’ta 16 Haziran Pazar günü yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesinde yeniden başkanlığa Fikret Orman, Yönetim Kurulu aday listesini Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’e sundu.
Bugün Akaretler’deki kulüp binasında Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’i ziyaret eden Başkan Fikret Orman, Yönetim Kurulu Aday listesini teslim etti. Ziyarette Fikret Orman’a İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter ve Kartal Yuvaları Komitesi Üyesi Metin Albayrak, Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı ile Pazarlama Komitesi Başkanı ve Yeni Stadyum Projesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner de eşlik etti.
Fikret Orman, "Hayırlı uğurlu olsun. En çok uyumlu çalışmaya gayret ettik. Beşiktaş’a hem maddi hem manevi katkıda bulunacak arkadaşlardan liste oluşturduk. Listeye girmek isteyen çok dostumuz, arkadaşımız var. En iyi listeyi hazırlamaya çalıştık. 14 ay evvelki yönetim kurulunu yaparken zorlanmıştık, o zaman listeye girmek isteyen insan sayısı azdı. Ancak şimdi yoğun oldu, güzel bir yönetim kurmaya çalıştık" diye konuştu
Divan Kurulu Başkanı Yaçın Karadeniz ise, "İnşallah güzel bir seçim olur. Beşiktaş’a yakışır şekilde bir seçim olmasını temenni ediyorum" diyerek Fikret Orman’ın yönetim kurulu aday listesini teslim aldı.
Fikret Orman’ın Yönetim Kurulu aday listesinde şu isimler bulunuyor:

ASİL ÜYELER:
1- Ahmet Nur Çebi
2- Ahmet Kavalcı
3- Umut Güner
4- Deniz Atalay
5- Yalçın Kaya Yılmaz
6- Melih Sami Esen
7- Metin Albayrak
8- Ahmet Ürkmezgil
9- Faik Akdil
10- Erdal Torunoğulları

YEDEK ÜYELER:
1- Erdal Karacan
2- Berkan Gocay
3- Emre Kocadağ
4- Hakan Özköse
5- Ahmet Mete Vardar