BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.417,31
HABER /  SPOR

Fikret Orman: Kulüpler oy birliği ile metnin arkasında

Beşiktaş Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, tartışma konusu olan ortak bildiriyle ilgili ''Kulüpler oy birliği ile metnin arkasında olduğunu ifade etti.'' dedi.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü ve Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, tartışma konusu olan ortak bildiriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Orman, kulüpler oy birliği ile metnin arkasında olduğunu ifade etti.

Fikret Orman'ın açıklamaları şu şekilde;
''Galatasaray'ın katılmaması büyütülecek bir olay değil. Bir sonrakine katılırlar. Mustafa Cengiz ile o metinden sonra görüştük. Daha sonra görüşmedik. Ama biz birbirimize düşman değiliz. Ne zaman karşılaşsak görüşürüz. Bizim rekabetimiz sahada. Kulüpler Birliği kimsenin şahsi bir yeri değil. Burada ortak menfaatlerimiz için toplanıyoruz. Galatasaray'ın karşısında olsa niyetimiz de haddimiz de yok. Metnin esasıyla ilgili bir sıkıntı yok. Sıkıntının özü, Galatasaray'a neden bildirilmediğiydi. Bir hata yaptık diyelim.''

''BİRBİRİMİZE DÜŞMAN DEĞİLİZ''
''Bizim niyetimizi açıkça ifade ediyorum. Biz ortak menfaatlerimiz için buradayız. Metnin arkasında olduğunu herkes ifade etti. Mustafa Cengiz'i çok severim, benden yaşı da büyüktür. Gördüğüm zaman elbette konuşurum. Biz birbirimize düşman değiliz. Abdurrahim Albayrak mesela benim çok yakın dostumdur. Çocuğunun düğününde nikah şahitliği yaptım. Büyük hatalar yapılan maçlar olmuştur. Her maçtan sonra cezalandırmaya dönersek, Türk hakemliğine zarar verileceğini düşünüyoruz. MHK başkanının bize söylediği, 'Bu lig bu hakemlerle yönetilecektir.' Ben de ona hep hak vermişimdir. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu benim çok değerli bir büyüğümdür. Herhangi bir maçta hakem hatası olduğu zaman çıkıp kamuoyu önünde hakeme ceza verdiğinizi açıklıyor musunuz? Hayır. MHK kendi içinde cezasını veriyor zaten."