BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,52
HABER /  MEDYA

Zuhal Topalla Sofrada Esen nereli kaynanası Latife Hanım kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları arasında bulunan Esen Gürsu ve Kaynanası Latife Hanım merak ediliyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada Esen kimdir kaç yaşında? Kaynanası Latife hanım nereli? İşte Zuhal Topal'la Sofrada'da 6 Aralık 2018 tarihinin yarışmacıları...

Abone ol

Fox TV'nin sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 3-7 Aralık tarihleri arasında ter dökecek olan Esen ve Kayınvalidesi Latife Hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Esen Gürsu ve Kaynanası Latife Hanım Kimdir? 6 Aralık Perşembe günü ter dökecek olan Esen, 32 yaşında titiz ve takıntılı. Yemeklerinde de çok iddialı. Kaynana Latife Hanım ise suskun ve hırslı.

Zuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliZuhal Topalla Sofrada yarışmacıları Leman kimdir kaynana Nurten nereliHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal'la Sofrada Formatı: Dual Yapım tarafından hazırlanan program, hafta içi her gün ekranlara geliyor. Zuhal Topal yarışmacıların evlerine konuk oluyor ve gelinler kaynanalar takım halinde yarışıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'ya Gelinim Mutfakta programının eve gidip gelmeli formatı diyebiliriz.