BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,57
ALTIN 2.385,04
HABER /  DÜNYA

Fikret Orman: Fulham ile anlaştık

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, takımın gidişatından memnun olduğunu belirterek, gurbetçi oyuncu Kerim Frei için de kulübü Fulham ile ...

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, takımın gidişatından memnun olduğunu belirterek, gurbetçi oyuncu Kerim Frei için de kulübü Fulham ile anlaştıklarını söyledi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman TRT Spor’da açıklamalarda bulundu. Önder Özen ve Slaven Bilic ile ilgili konuşan Başkan Fikret Orman, “Önder Özen’e çok güveniyorum. Slaven Bilic Önder Özen’in ısrarıdır. Ve gidişattan çok memnunuz’’ dedi.
Beşiktaş’ın içinde bulunduğu kötü süreci başarıyla atlattıklarını dile getiren Fikret Orman, yabancı sınırlaması ile ilgili de düşüncelerini söyledi. Bu konuda gerekli önlemleri alıp strateji geliştirdiklerini belirten Fikret Orman, “TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e ‘6+0+4 konusunda ısrarcı mısınız’ diye sordum. Kendisi de bana ısrarcı olduklarını söyledi. Bizde takımı ona göre kurduk. Ama önümüzdeki sezon yürürlüğe girecek olan 5+0+3 kuralı değişirse tepkimizi ortaya koyarız” diye konuştu.
Yalan haberlerle ilgili olarak hukuki yollara başvurduklarını ifade eden Başkan Orman idolünün Yusuf Tunaoğlu olduğunu da sözlerine ekledi.
Sevdiği futbolcularla çalıştığını söyleyen Fikret Orman, “Tabii ki futbolcular genç. Kanları kaynıyor. Eğlenecekler de, gezecekler de. Ama maç öncesi değil de maç sonrası bunu yapmalılar. Ben kadrodaki tüm oyuncularıma gönülden bağlıyım” diye konuştu.
Transfer gündeminde yer alan Kerim Frei ile ilgili de açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Kerim Frei için Fulham ile anlaştık. Ama transfer henüz bitmiş değil” ifadelerini kullandı.
Flamengo’dan kiralanan Ramon’un iyi bir transfer olduğunu dile getiren Fikret Orman, “Ramon’u satın alma opsiyonumuz var. Ancak iki tane milli sol beke sahibiz. Uğur Boral ve İsmail Köybaşı. Biz kendi yerli oyuncularımızı kullanmaktan yanayız” dedi.