BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,77
ALTIN 2.479,26
HABER /  MAGAZİN

Fikret Hakan'ın son eşi ilk kezgörüldü işte bilinmeyen karısı

Fikret Hakan bugün cenaze törenindeki vefasızlıkla gündeme gelirsen son karısı Tijen Kılıç ilk kez görüntülendi. Fikret Hakan'ın daha önceki eşleri cenazeye katılmadı. Kızı Elif Hakan ile torunu gözyaşı döktü.

Abone ol

TÜRK sinemasının en ünlü aktörlerinden Fikret Hakan'ın cenazesinde 'vefasızlığın' resmi çekildi. Ünü aktör için İstanbul Üniversitesi'nde tören düzenlendi. Törene son karısı Tijen Kılıç ve kızı Elif Hakan ile torunu Doğa Hakan dışında bir avuç insan katıldı.

Fikret Hakan'ın cenaze töreninden yansıyan manzara eşi Tijen Kılıç ve kızı Elif Atay'ı da üzdü. Medyadan hem uzak duran Fikret Hakan'ın son karısı ilk kez cenazede görüntülendi.


Cenazede konuşmayı Fikret Hakan'ın tek çocuğu olan Elif Hakan yaptı. Fikret Hakan kızı Elif Hakan üçüncü eşinden dünyaya gelmişti. Fikret Hakan ilk başta tek çocuğunun annesi ile evlenmemişti. Onun yerine ilk eşi olan Lale Sarı ile sürpriz bir kararla dünya evine girmişti. Elif Hakan'ın annesi Neşecan ile ise üçüncü evliliğini yapmıştı.

Fikret Hakan'ın son karısı ilk kez görüntülendi : Fikret Hakan için düzenlenen cenaze töreninde son eşi Tijen Kılıç ilk kez görüntülendi. Fikret Hakan, Tijen Kılıç'tan önce 4 evlilik daha yapmıştı. Cenaze törenine o eşlerinden hiçbiri katılmadı. Semiramis Pekkan ile Hümeyra büyük aşkla evlendiği isimlerdi. Cenazede gözler onları aradı ama onlar da gelmemişti.
Fikret Hakan'ın son karısı Tijen Kılıç cenaze boyunca gözyaşı döktü.

Fikret Hakan'ın cenazesinde rezalet son eşi ve kızı şok oldu!