BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.430,71
HABER /  MAGAZİN

Fikret Hakan'ın eşleri kimdir? 4 karısı ve çocukları

Fikret Hakan'ın 4 karısı eşi vardı. Fikret Hakan'ın ilk eşi Lale Sarı ikinci esi Semiramis Pekkan, üçüncü karısı Neşecan Paşmak, dördüncü karisi ise Hümeyra oldu. Fikret Hakan'ın bir de evlilik dışı kızı var. İsmi Elif...

Abone ol

Türk sineması bugün usta aktörlerinden Fikret Hakan'ı kaybetti. Fikret Hakan Yeşilçam'ın en çok evlilik yapan aktörlerinden biriydi. Fikret Hakan eşi Hümeyra ile yaptığı evlilikle bir dönem magazin gündemini hayli sallamıştı. Aslında Hümeyra Fikret Hakan'ın 4. karısıydı. Fikret Hakan ilk 3 eşiyle olan evliliklerini gizli tutmuş ve düğünleri medyadan uzakta yapmıştı. İşte Fikret Hakan'ın ilk eşi Lale Sarı, Semiramis Pekkan , üçüncü eşi Neşecan Paşmak, son eşi Hümeyra ve evlilik dışı olan kızı.

Fikret Hakan'ın ilk eşi Lale Sarı ile ilk evliliği : Yıl 1962, gün Fikret Hakan'ın günüdür. O dönemde ilişki kurduğu kadınlardan biri de Neşecan Paşmak'tır Fikret Hakan'ın. Derken bir gün Fikret Hakan'ın, Neşecan Paşmak'tan evlilik dışı bir kızı olur ve bütün gözler bir anda yine Fikret Hakan'a çevrilir. Herkes aynı soruyu sormaktadır: Fikret Hakan, Neşecan Paşmak'la, çocuğunun annesi ile hayatını ne zaman birleştirecektir? Fikret Hakan, ilk evliliğini yapar. Fakat eşi Neşecan Paşmak değildir, İzmirli son flörtü Lale Sarı'dır. Fikret, hayatını Lale Sarı ile yıldırım nikahı ile birleştirmiş, nikah büyük bir gizlilik içinde, Fikret Hakan'ın Vali Konağı Caddesi'ndeki evinde, iki tarafın yakınları arasında, yapılmıştır. Fikret Hakan'ın bu evliliği 1 yıl bile sürmeden biter.

Fikret Hakan'ın ikinci karısı Semiramis Pekkan kimdir : Fikret Hakan ikinci evliliğini, Semiramis Pekkan'la yaptı. Semiramis Pekkan o dönem şarkıcı olarak hayli şöhretliydi. Ajda Pekkan'ın ablası olan Semiramis Pekkan ile Fikret Hakan'ın bu evliliği 66 gün sürdü ve boşanma ile bitti.

Fikret Hakan'ın üçüncü eşi Neşecan Paşmak kimdir : Fikret Hakan üçüncü evliliğini çocuğunun annesi Neşecan Paşmak'la yapmıştır. Neşecan Paşmak'la Valikonağı Caddesi'ndeki evinde, yıldırım nikahı ile iki şahit huzurunda evlenen Fikret Hakan, 375 gün sonra bu eşini de boşadı.

Fikret Hakan'ın dördüncü eşi Hümeyra kimdir : Fikret Hakan ünlü aşklarını son eşi Hümeyra ile noktaladı. Hümeyra da o dönemin çok ünlü pop yıldızıydı. Fikret Hakan ile Hümeyra 1971 yılında evlendiler. Fikret Hakan'ın 4.karısıydı Hümeyra. Bu evlilik sadece 30 gün sürdü ve boşanmayla bitti.