BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Feyzi İşbaşaran'a adliyede dayak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği öne sürülen Eski AK Parti Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran, adliyede saldırıya uğradı.

Abone ol

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’a Twitter hesabından hakaret ettiği iddialarıyla yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınan eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ı, gözaltında bulunduğu karakol önünde bir grup AK Partili protesto etti.

İşbaşaran adliyeye götürülürken, bulunduğu polis aracını yumurta yağmuruna tutan kalabalığı, polis güçlükle kontrol altına aldı. İşbaşaran'ı polisler adliyeye getirdiğinde de bir grup tekme tokat saldırdı. Feyzi İşbaşaran'ı öfkeli kalabalığın elinden polisler zor kurtardı.

AK Parti’den istifa ettikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti hakkında attığı tweetlerle tanınan Fevzi İşbaşaran’ın dün de Twitter hesabından Cumhurbaşkanı için yazdığıtweetler nedeniyle hakkında çok sayıda şikayet olduğu belirtildi. 

FEYZİ İŞBAŞARAN'A SALDIRIDAN FOTOĞRAFLAR (TIKLA-GÖR)

Şikayetler nedeniyle gece saatlerinde gözaltına alınan Feyzi İşbaşaran, Beyoğlu Polis Merkezi’ne getirildi. Bir grup AK Partili de İşbaşaran’ı protesto için polis merkezi önünde toplandı. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye götürülmek için polis aracına bindirilen İşbaşaran’ın bulunduğu araç yumurta yağmuruna tutuldu. 

fft22_mf2810342.jpeg

Kalabalık aracı yumruklayıp önünü kesmek istedi. Ancak polis kalabalığın önüne set kurarak aracın çıkışını sağladı. Bu arada kalabalığı engellemek isteyen AK Parti Milletvekili Metin Külünk de arada kaldı.

fft22_mf2810339.jpeg

İşbaşaran'ı polisler adliyeye getirdiğinde de bir grup tekme tokat saldırdı. Feyzi İşbaşaran'ı öfkeli kalabalığın elinden polisler zor kurtardı.

İŞTE O ANLAR

ERDOĞAN'I TEHDİT ETMİŞTİ

AK Parti eski milletvekili Feyzi Başaran'dan Londra seyahatinin ardından gece gittiği otelde gözaltına alındığını iddia ederek, Twitter hesabından dün şu mesajları paylaşmıştı:
 
“Londra’dan geldim. Saat bu saat. Tayyip’in polisleri otelde kaldığım odayı bastı , giyinip gidiyorum. Senden Korkan senden akçak olsunsun. HODRİ MEYDAN…. Hiç korkmam , ÇÜNKÜ HIRSIZ DEĞİLİM. SENİ TÜM DÜNYAYA REZİL EDECEĞİM. Diktatör, biz 12 Eylül’den geliyoruz. Geç bu sabah otelden almaları. Seni sarayından alacağız.”
 
İŞTE O TWEETLER

 fevzi-basaran.jpg