BIST 10.194
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.406,34
HABER /  GÜNCEL

FETÖ'nün "asker imamları"ndan 6'sı yakalandı...

BALIKESİR'de düzenelenen FETÖ operasyonu kapsamında TSK halen görevde olan değişik rütbelerde 23 askeri personel ile 6 asker imamı gözaltın alandı. 34 bin lira himmet parası ele geçirildi.

Abone ol

Fetullahçı terör örgütü paralel devlet yapılanması üyelerine yönelik Balıkesir merkezli 8 ilde yapılan operasyonda, aralarında muazzaf askerler ile asker imamların da bulunduğu 29 kişi gözaltına alındı.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, yaptığı açıklamada, Başta FETÖ/PDY olmak üzere tüm terör örgütlerine yönelik operasyonların devem edeceğini kaydetti.

29 ADRESE BASKIN YAPILDI

Star'ın haberine göre, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcısı Sadık Bölek'in terör örgütü FETÖ/PDY üyelerine yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet müdürü Ercan Dağdeviren ile istihbarat ve terör şubesi ekipleri sabah saatlerinde Balıkesir merkezli Kütahya,İstanbul, Bursa, Trabzon, Koceli, Çorum ve Antalya'da 29 değişik adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

34 BİN LİRA HİMMET PARASINA EL KONULDU

Operasyonda, aralarında TSK halen görevde olan değişik rütbelerde 23 askeri personel ile 6 asker imamın bulunduğu 29 örgüt üyesini gözaltına aldı.

34 bin lira himmet parasının ele geçirildiği operasyonda, çok sayıda digital materyallere de el kondu.