BIST 10.315
DOLAR 32,21
EURO 34,73
ALTIN 2.450,70
HABER /  GÜNCEL

FETÖ'den gözaltına alınan Serdar Kuzuloğlu hakkında flaş karar!

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan 'internet ekipler amiri' olarak bilinen bilişim ve teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu serbest bırakıldı.

Abone ol

İZMİR Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında bilişim ve teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu, İstanbul'da sabah saatlerinde Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kuzuloğlu, polisteki ifadesinden sonra savcının talimatıyla akşam saatlerinde gözaltında tutulduğu Şişli Emniyet Müdürlüğü'nden serbest bırakıldı.

Bu arada Kuzuloğlu'nun gözaltına alınma nedeniyle ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Serdar Kuzuloğlu'nun FETÖ'nün gizli olarak kurduğu ve daha sonra Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile kapatılan internet sitelerinin isimlerini çıktığı televizyon programlarında ifşa etmesinden dolayı gözaltına alındığı anlaşıldı.

TWİTTER'DAN YAZDI

Kuzuloğlu’nun Twitter hesabından bu sabah saat 05.42’de, “FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınıyorum. İnanamıyorum” diye bir tweet atılmış tweet kısa süre sonra silinmişti.

Kuzuloğlu, ‘Dijital Topuklar’ organizasyonu dahilinde bugün saat 16.00’da ‘Z kuşağına hitap etmenin incelikleri’ başlıklı konuşmanın moderatörlüğünü üstlenecekti. Organizatörler, eşinin arayıp Kuzuloğlu’nun gözaltına alındığını, bu nedenle etkinliğe katılamayacağını söylediğini aktardı.

Serdar Kuzuloğlu gözaltına alındı Kuzuloğlu kimdir

EVİNDE GÖZALTINA ALINDI

Kuzuloğlu İzmir’de yürütülen bir ‘FETÖ’ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

İzmir başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında verilen bir ifade üzerine Kuzuloğlu hakkında gözaltı kararı verdi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, İzmir’den gelen yazı üzerine sabah saatlerinde Kuzuloğlu’nu evinde gözaltına aldı.