BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

FETÖ imamı bizzat verdi Gülen'in son gizli mesajında ne var

Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur, FETÖ elebaşının son gizli mesajını deşifre etti. Notun FETÖ imamından geldiğini ifade eden Uğur, Gülen'in aileler üzerinden yeni bir planı olduğunu yazdı.

Abone ol

FETÖ elebaşının yeni gizli planını Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur bugünkü köşesinden deşifre etti. Gülen'in verdiği emrin bizzat Pensilvanya'ya gidip alan FETÖ'nün ünite sorumlusunun eliyle kendisine ulaştığını söyleyen Uğur, o yazıyı paylaştı.

İşte Uğur'un yazısından öne çıkanlar:

Cumartesi günü yayınlanan yazımda “kontrollü darbe” yalanının CHP Genel Başkanı’na söyletilmesinin bir FETÖ projesi olduğunu yazmıştım. İnandırıcılığı kalmayan FETÖ elebaşı esasında CHP’lileri değil, kendi kitlesel tabanını ikna etmek istiyordu.

Fetullah alçağı ailelere yönelik yeni bir plân kurmuştu ve son gizli notlarını haber kaynağım Ümit Akdemir ele geçirdi. Hem de Pensilvanya’dan servis edilen emri bizzat alan FETÖ eyalet imamından elde etti. Daha doğrusu onun talimatı iletmek için bir araya geldiği ünite sorumlusundan.

Bu projenin tutuklu ya da ihraç edilmiş FETÖ elemanlarının aileleri üzerinden tezgâhlandığını deşifre eden Ümit Akdemir, hain plânı ele geçirdi.

İşte FETÖ elebaşı Gülen’in bire bir gizli notları: