BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.487,03
HABER /  GÜNCEL

FETÖ ile kapışan müezzin memurluktan atıldı

FETÖ ile sosyal medyada mücadele ederken uyarı alan Şirinevler Ulu Camisi müezzini Ahmet Korkmaz, savunması alınmadan memurluktan ihraç edildi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM-

FETÖ'cü memurlar devlet kurumlarından tasfiye edilirken, mağduriyetler de yaşanıyor. Şirinevler Ulu Camisi müezzini Ahmet Korkmaz da işte bu isimlerden birisi.

17 Aralık sonrası FETÖ sempatizanlarına sosyal medyadan tepki gösterdiği için görev yaptığı kurumdan uyarı alan Korkmaz, şimdi Kanun Hükmünde Kararname ile memuriyetten atılmanın şokunu yaşıyor.

SAVUNMASI ALINMADI

Paralel yapıyla mücadele edilirken, aklın almayacağı tuhaflıklar Şirinevler'de yaşandı. 10 Ağustos'ta görevden uzaklaştırılan Korkmaz'ın savunması dahi alınmadı. 1 Eylül tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Kanun Hükmünde kararname ile ihraç edildi.

Evrensel hak olan savunma hakkını kullanamamanın üzüntüsünü yaşayan Korkmaz, kendisini ifade edemeden kapının önüne konulmasına isyan etti.

"TELEFON KAYITLARI İNCELENSİN" ÇAĞRISI

Darbe girişimi gecesi telefon kayıtlarının incelenmesini isteyen Korkmaz, "Kim FETÖ'cü kim değil ortaya çıksın" dedi.

"NEYLE SUÇLANDIĞIMI BİLMİYORUM"

Paralel yapıyla hiçbir bağının olmadığını söyleyen Korkmaz, bu duruma isyan ederek şunları söyledi:

"02 Eylül cuma günü kanun hükmünde karar name ile savunmam dahi alınmadan her ne ile suçladığim hakkında bilgi bile verilmeden görevden ihraç edildim. Sosyal medya hesaplarımdam bunlarla alakalı FÖTÖ'cülerden tehdit almış onların şikayetleri yüzünden ikaz edilmişimdir.  Darbe gecesi merkezi sistemden ilk selâyı ben okudum ve sabaha kadar hiç aralıksız halkı sokağa davet etmiş biri olarak iade-i itibarımı geri istiyorum."

FETÖ TARAFTARLARIYLA KAPIŞTIĞI MESAJLARI PAYLAŞTI

Aksine FETÖ ile mücadele ettiğini bu uğurda idare amirlerinden uyarı aldığını belirten Korkmaz, sosyal medya hesaplarında 2014 tarihinde FETÖ sempatizanlarıyla yaptığı polemikleri bir kez daha paylaştı.