BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

FETÖ için düğmeye basıldı ilk hedef ABD olacak!

TBMM Dışişleri Komisyonu, 15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Eylül'de harekete geçiyor. Komisyon, başta ABD olmak üzere FETÖ'nün etkin ve yaygın olduğu ülkeleri ziyaret edilecek.

Abone ol

TBMM Dışişleri Komisyonu, dünkü toplantısında gündemindeki uluslararası anlaşmaların ardından, komisyon bünyesinde iktidar ve muhalefet milletekillerinin katılımıyla ayrı ayrı oluşturulan heyetlerin, ABD, Belçika, İngiltere ve Fransa başta olmak üzere çeşitli ülkelere gerçekleştirdikleri ziyaretleri masaya yatırdı.

Toplantıda söz alan tüm üyeler, FETÖ'nün ve darbe girişiminin tüm gerçekleriyle anlatılması ziyaretlerin iktidar ve muhalefet milletvekillerinden oluşan karma bir heyetle yapılmasının, gidilen ülkelerde olumlu hava yarattığını vurguladılar. Bazı üyeler, heyetlerde CHP ve MHP'li üyelerin bulunmasının ziyaret edilen ülkelerde şaşkınlık yarattığını ifade etti.

YENİDEN ZİYARET

Milliyet'in haberine göre, komisyon, sonbaharda yeniden diplomasi atağına geçecek. Eylül ayından itibaren heyetler halinde özellikle FETÖ'nün etkin ve yaygın olduğu ülkeler yeniden ziyaret edilecek. İlk ziyaret ABD'ye olacak