BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen'den Meral Akşener talimatı!

Isparta'da düzenlenen FETÖ operasyonunda Fethullah Gülen'e ait olduğu ileri sürülen bir not ele geçirildi. Notta Gülen'in MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener için 'sahip çıkın' talimatı verdiği öğrenildi.

Abone ol

İsparta'daki FETÖ operasyonunda ilginç bir belgeye ulaşıldı. Belge Süleyman Demirel Üniversitesi eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç'un arabasından çıktı.

Isparta'daki operasyonda, aralarında eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü İbicioğlu ve yardımcılarının da bulunduğu 51 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyonda tutuklananların sayısı bugün itibariyle 25'i buldu.

ARŞİVİ KAÇIRIRKEN YAKALANDI

Emniyet kaynaklarından alınan bilgilere göre, Isparta'da yapılan operasyonda önemli bilgilere de ulaşıldı. Süleyman Demirel Üniversitesi eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç üniversiteden topladığı arşivi kaçırırken suçüstü yakalandı.

MERAL AKŞENER'E SAHİP ÇIKIN!

Halil Karakoç'un arabasına yapılan operasyonda çok önemli bilgilere ulaşıldı. Belgeler arasında, Gülen'in MHP'nin Genel Başkan adaylarından Meral Akşener için "Onu koruyun" talimatı verdiği bir not da yer aldı.