BIST 10.183
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.471,69
HABER /  DÜNYA

Fernandes’le Veli yumruklaştı mı ?

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, antrenmanda Fernandes ile sözlü diyalog yaşadıklarını ama yumruklaşma olmadığını söyledi. <br/>Beşiktaşlı f...

Abone ol

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, antrenmanda Fernandes ile sözlü diyalog yaşadıklarını ama yumruklaşma olmadığını söyledi.
Beşiktaşlı futbolcular Veli Kavlak ve İsmail Köybaşı, antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Geçen hafta oynanan Elazığspor maçını değerlendiren Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Bunu galibiyetleri devam ettirmeliyiz. Son maçı iyi oynayıp, ilk yarıyı iyi kapatmak istiyoruz” dedi.

VELİ KAVLAK: “YUMRUKLAŞMA YOK”
Bir basın mensubunun Fernandes ile olan tartışmalarının sorulması üzerine Kavlak, "Bende bugün duydum öyle bir şey söz konusu değil. Antrenmanda sözlü diyalog yaşadık. İdman arası üstüme yürüme yok, yumruklaşma yok" şeklinde cevap verdi.

"BİLİC BÜYÜK BİR HOCA”
Teknik direktör Slaven Bilic hakkında ise Veli Kavlak, "Böyle büyük bir hocanın benim hakkımda böyle konuşması beni çok sevindiriyor. Fernandes olayına gelince, Fernandes ile hemen el sıkıştık ve konuştuk. Bu konuyu da kapattık. Şimdi her şey normal bir şekilde devam ediyor" diye konuştu.

İSMAİL KÖYBAŞI: “UZUN BİR ARADAN SONRA FORMA ŞANSI BULDUM”
Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı, futbola geri döndüğü için mutlu olduğunu belirterek, "Çok uzun bir aradan sonra forma şansı buldum. İyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Gözlerimden anlamışsınızdır zaten. Çok zor bir dönemdi, uzun zamandır bekliyordum. Güzel bir galibiyet aldık. Takım olarak çok mutluyuz” şeklinde konuştu.

“AMATÖR BİR RUHLA MÜCADELE ETTİK”
Köybaşı, maçta yaşadığı sakatlığı önemsemediğini belirterek, "Maçın 10. dakikasında darbe aldım. Ağrım oldu ama o gün sahada Önder Özen’in de dediği gibi amatör bir ruhla mücadele ettik. Ben de ağrıyı unuttum ve mücadeleye devam ettim. Ertesi gün ödem artmış, çok önemli değil tedaviye hemen başladık. Bunu da atlatırım” diye konuştu.

“PSİKOLOJİK SAVAŞ VERDİM”
2012 Mayıstan beri futboldan ayrı kalması sürecini değerlendiren Köybaşı, "Yaşamış olduğumuz her şey tecrübe. Çok önemli ve zor günlerden geçtim. Psikolojik savaş verdim. Bunlar çorbanın tuzu. Kesinlikle o güne de yaşadıklarım sayesinde futbola dört elle sarıldım. Ailemin ve sevenlerimin desteği sayesinde atlattım” dedi.

“FENERBAHÇE ÖNDE AMA ŞAMPİYON DEĞİL”
Basın mensuplarının lider Fenerbahçe ile 9 puan farkları hakkındaki soruya ise Köybaşı, "Fenerbahçe önde ama şampiyon değil. Maçlara iyi başlıyoruz ama 2. yarı bir şeyler oluyor. Bunu değiştirmemiz lazım. Türkiye’de 2 maç alsan konumun değişiyor. Biz ligi iyi bir yerde bitireceğiz” şeklinde konuştu.

“DONK’UN POZİSYONUNA DAHA ÖNCE RASTLAMADIK”
Basın mensuplarının Kasımpaşa maçında Donk’un pozisyonu hakkındaki soruya ise Köybaşı, yönetimin gerekli itirazları yaptığını ve tekrar olursa kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.
Beşiktaş’ın genç futbolcusu Veli Kavlak ise daha önce böyle bir pozisyona rastlamadığını ve İsmail’in dediği gibi yönetimsel bir olay olduğunu ifade etti.
(İHA)